cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

raje flaško, kot dojko

clock-img

12.09.2008, 08:12

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

Imam sina starega 2 meseca.
Prvi mesec sem ga polno dojila, nato je nastopila kriza, zato sem mu začela dodajat AM. Gospodič je seveda takoj ugotovil, da je flaška pravi luksuz.

Ko je kriza z mlekom minila, sem jo seveda želela skenslat, tle pa nastopi težava, saj v hudi lakoti ne zagrabi moje dojke.
Joka, tuli, vriska..ker hoče flašo.
Par krat sem ga pustila jokat in mu turila dojko v usta, vendar po tistem, ko je od joka že spreminjal barvo, sem mu dala flašo.

Ponoči nimava težav.

Dojke imam nabite in si mleko črpam, vendar bi rada ponovno začela polno dojit, pa mi nikakor ne uspe.
Kupila sem si tudi nastavke za dojenje, vendar je takoj ugotovil, da se mora preveč trudit, zato tudi to odpade.

Vsak predlog bo dobrodošel user posted image





_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

clock-img

12.09.2008, 08:45

clock-img

cofek

pencil-img

781

a ima dudo? midve sva težavo rešili tako, da je vedno predenj je začela jest malce podudala in ko je padla v napol sen sem ji dudo potegnila ven in pol je lepo zagrabila.
res pa je da ne pozna flaške, ker sem tudi tiste 14 dni, ko sva imeli ta problem vztrajala in si nisem začela črpat, čeprav moram priznat da sem bila tik pred tem. Sem pa zaradi tega pol meseca prej kot sem mislila začela uvajat gosto hrano.
po moje je treba vztrajat zdaj, ko se še ne zaveda toliko. Upam da vama uspe.
lp,t

clock-img

12.09.2008, 09:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.09.2008, 11:18

clock-img

bobika

pencil-img

1470

pri vama je problem po moje ravno v tem, da je že preveč lačen, da bi zagrabil dojko. poskusi ga hraniti takrat, ko je spočit in ni zelo lačen. Pred tem pa naj bo vedno umirjen.
Preberi si na med.over.net - dojenje, kjer je veliko nasvetov kako nazaj na dojko.
Je pa res, da če želiš dojiti moraš biti precej vstrajen.



< Sporočilo je popravil bobika -- 12.9.2008 11:19:32 >

clock-img

12.09.2008, 13:28

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Tinky   vztrajaj pri dojenju, če praviš, da imaš mleka dovolj in si seveda želiš polno dojiti. Počasi ukinjaj flaško in nehaj pumpati mleko, ker na tak način bo ga po moje hitro zmanjkalo. No, mojim parim prijateljicam, ki so mleko črpale in dajale po flaški se je to zdodilo. Je blo hitro vsega konec in so pristale na AM.
Jaz sem mojo user posted image   polno dojila do njenih 6 mesecev in 9 dni, ko je prvič dobila gh. Je pa res, da nikoli ni dobila mojega mleka po flaški tak, da ni vedla niti kak to zgleda user posted image
Zdaj je stara 11 mesecev pa se še vedno dojima user posted image user posted image
Držim pesti in upam, da vama uspe  user posted image


_____________________________

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

12.09.2008, 13:39

clock-img

julči

pencil-img

340

Mogoče bi si pa bradavico mal namazala s temi sladkimi kapljicami proti krčem, kšno kaplco tok da zagrabi kadar je kriza.

clock-img

12.09.2008, 16:02

clock-img

koala

pencil-img

5539

Imam podobno težavo, s tem da je moj star 7 mesecev in do zdaj ni poznal flaše, zdaj pa joka in joka od dojke pa se vstran tišči. Jaz sem čisto na tleh.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

12.09.2008, 22:23

clock-img

sassy0

pencil-img

217

Pri nas smo to težavo reševali tako, da sem mu najprej dala flašo, ko je naredil par požirkov, pa sem mu jo hitro potegnila ven in dala dojko. Od začetka sicer ni takoj lepo zagrabil, potem pa vedno bolj. Je pa res, da je bil naš takrat star šele 14 dni, pa se še ni tako zavedal vsega.
Probaj, mogoče pa rata.

LP

_____________________________

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

clock-img

13.09.2008, 16:58

clock-img

Nataan

pencil-img

167

Hej! Mam enak problem in sem poskusila že vse mogoče... pa ne gre in ne gre. Se dere in dokler mu ne dam flaške, je kriza! Včasih ga malo premamim z nastavki, vendar morajo biti tisti od Nuka, iz lateksa. Mislim, da bom kmalu obupala in ne bom več vztrajala. Meni je to tako stresno vse skup, da me že cel teden zvija in boli želodec:(

clock-img

13.09.2008, 21:26

clock-img

tančir

pencil-img

73

Mi smo imeli tudi podobno krizo,čeprav je bila Neža izključno dojena. Vmes je pač ugotovila,da se mora malo potrutiti,če želi da mleko priteče iz dojke,pa ji to ni najbolj pasalo. Situacijo sva reševali nekje teden dni- umaknili sva se v spalnico,dojili leže in če še vedno ni hotela zizati oz.se je še bolj znervirala,sem jo popokala,dala v voziček in zapeljala,da se je malo umirila ali zadremala(od 5min do pol ure) in jo potem takoj,ko je bila budna in še malček zaspana dala na dojko. pa dojila sem jo v tistem času malo pogosteje-namesto na tri ure,na uro in pol do dve ure. Je pomagalo. aja,pa še najpomembnejši faktor- bila sem oz.sem poskušala biti zelo skulirana.

Lp,Tanja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem