cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rabljen avto.kje ga dam ocenit ?

clock-img

10.04.2009, 01:45

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

Zdravo,

Z možem prodajava najin stari clio in imava že rezerviranega novega, družinskega. Rada bi ga dala oceniti po eurotaxu, da naju ne bodo nategnili. Avto nama bodo pri prodaji avtomobilov vzeli noter, ne veva pa še za koliko.

Bila sem na avto.net kjer je cenitev, pa sva čakala na geslo pol ure, potem pa še ni delalo. potem sva probala še parkrat, pa sem dobila še ene 4 gesla, pa je na enem pisalo, da ni možen izračun. user posted image

brala sem na forumu koker da na amzs tudi delajo to in da če si član je zastonj. pa sem klicala in so mi dali številko prvo od napačne osebe. pol mi je ta oseba rekla, da kličem na tehničnega. sem klicala pa oni tam tega ne delajo na tehničnem. user posted image user posted image ...groza....pol sem pa iskala na amzs web strani pa imajo samo tehnično cenitev, to pa ni to kar midva iščeva.

prosim če kdo ve kam lahko peljeva avto, da nama ga pošteno oceni. sporočite. hvala

clock-img

10.04.2009, 02:39

clock-img

megabajt

pencil-img

2

Poštena cena je tista kolikor bo kupec pripravljen plačati in da bosta tako prodajalec in kupec zadovoljna.
Seveda pa je kupec v prednosti ker ima denar vi pa avto kakor ostalih 2600 prodajalcev. Kupcev pa je precej manj. Torej cena je približno taka kot je primerljiva na avto net -10%

clock-img

10.04.2009, 02:46

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

na žalost ne najdem mojega tipa avta, ker jih je očitno ful malo...

clock-img

10.04.2009, 20:10

clock-img

glen

pencil-img

1870

Če vam ga bodo vzeli v avto hiši not ,vam ga bodo ocenili manj, kot če bi ga sama prodajale,ker morejo tudi oni kej zaslužit.
Marca smo kupili novo opel zafiro in našega so vzeli not.
Imeli smo C 5 karavan ,l.2003.
Na avtonetu se prodajajo(enaki modeli in enak letnik) po 5800eu  dalj,e po evrotaksu so pa 4500 in tolko smo tudi mi dobili zanjuser posted image

clock-img

10.04.2009, 22:44

clock-img

Barbara_L

pencil-img

623

Ojla! Ja kakšnega cliota pa imaš, halo? Je ja najpogostejši SLO avto! Glede cenitve in natega pa takole-izguba časa. Poglej cene, postavi svojo, nato pa se angažiraj, da bo šel avto od hiše. To je to.

clock-img

10.04.2009, 22:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

Zdravo,

Z možem prodajava najin stari clio in imava že rezerviranega novega, družinskega. Rada bi ga dala oceniti po eurotaxu, da naju ne bodo nategnili. Avto nama bodo pri prodaji avtomobilov vzeli noter, ne veva pa še za koliko.

Bila sem na avto.net kjer je cenitev, pa sva čakala na geslo pol ure, potem pa še ni delalo. potem sva probala še parkrat, pa sem dobila še ene 4 gesla, pa je na enem pisalo, da ni možen izračun. user posted image

brala sem na forumu koker da na amzs tudi delajo to in da če si član je zastonj. pa sem klicala in so mi dali številko prvo od napačne osebe. pol mi je ta oseba rekla, da kličem na tehničnega. sem klicala pa oni tam tega ne delajo na tehničnem. user posted image user posted image ...groza....pol sem pa iskala na amzs web strani pa imajo samo tehnično cenitev, to pa ni to kar midva iščeva.

prosim če kdo ve kam lahko peljeva avto, da nama ga pošteno oceni. sporočite. hvala

Nasvet. Če imaš kakršnokoli vezo z zavarovalnico , še bolje cenilcem, dobiš hitro informacijo. Oni imajo vse knjige za vse tipe vozil, tak da kar v akcijo. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem