cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rab

clock-img

17.07.2007, 12:37

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Hejla punce, mene pa zanima, če ste že ble kej na Rabu in kako je tam primerno za otroke?
Moj sine ima 13 mesecev in še ne hodi, vsaj ne samostojno.user posted image

clock-img

17.07.2007, 12:48

clock-img

Anonimen

plaža Lopar je primerna za takšne majhne otroke - mivka.. Drugače je men lepo, edino kar mi ni bilo všeč, je bilo to, da sem potem k sem bila že 1 teden doma, še vedno raznašala mivko po hiši..user posted image

clock-img

18.07.2007, 14:21

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Tako kot pravi biba.

Drugače sva z mojim Rab prevozila, ko sva bila še sama in sva se marsikje kopala. Obstaja še nekaj primernih plaž, samo je dostop težek. Na nekatere mislim, da lahko prideš samo s čolnom. Pudarica ali nekaj takega je še ena fajn peščena plaža, ampak kolikor sem videla, se moraš tja z avtom pripeljat, ker ni tam blizu nobenega apartmaja ipd.

Plaža v Barbatu, kjer sva stanovala, mi ni bila všeč. Sicer so bili mali kamenčki, ampak vse je tako na ozko in čolni so parkirani povsod.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

19.07.2007, 08:56

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Za otroke je luštno. Samo je tam seveda velika gužva.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

19.07.2007, 09:01

clock-img

Anonimen

mi smo bli lan na loparju. ma sej je blo kr ok, sam mojim mulcem se je neki trenal. sem mislna da s ebo tamala rada namakala v vodi nizki pa se ni hotla niti se ni hotla igrat z mivko pa tak sam šibala je po celi plaži gor pa dol k en norc. mal me je motil da greš 100 m al pa še več od obale po vodi pa je še skos voda do kolen??!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem