cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rab

clock-img

06.04.2007, 19:27

clock-img

čaki

pencil-img

1009

mogoče bomo šli na rab, imate kake dobre in slabe izkušnje??

clock-img

06.04.2007, 19:29

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Na rabu sem bila velikokrat in mi je bilo vdno bolj všeč.Lani sem bila na pagu v privat hotelu in,če boma šla boma se vrnila tudi letos tja.

Na rabu sem bila v san marinu na rajski plaži,hotel imperial v metsu rab in ville padiova združeni so bili z hotelom pdova in svoj čas je imel na rabu elektro dom eles je bilo vsepovsod res super.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

06.04.2007, 19:34

clock-img

čaki

pencil-img

1009

elektro dom eles

kaj pa je to?
kje je rajska plaža? kakšna je

clock-img

06.04.2007, 20:00

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: čaki

elektro dom eles

kaj pa je to?
kje je rajska plaža? kakšna je

Kot mnoga podjetja je tudi elektro imelo tam par sob v domu elesu tkole se je pač imenovalo.Ko j bila vojna na Hrvaški so elektru dom eles uničili.

Rajska plaža se imenuje zato,ker je tam na plaži sama mivka in lahko greš in greš po vodi,kjer ni globine in je sama mikva,je pa v sezoni ful gneča,tja hodi veliko družin z majhnimi dojenčki,otroci,....Je pa tole hotelsko naselje san marino,ki je oddaljeno cca 20km od samega mesta Rab.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

06.04.2007, 20:19

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Mi gremo letos na Rab, in sicer v Barbat.

za male otroke je fajn rajska plaža oz. Lopar, ki je bliže mestu kot Barbat.
Na Rab tudi mene vežejo lepi spomini, bila vsako leto tam kot otrok.
Mi se bomo pa z avtom v Lopar vozili, če tam, kjer bomo bivali, ne bo ravno nekih plaž.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

06.04.2007, 21:09

clock-img

lex

pencil-img

6532

Za mjahne otroke je Lopar - rajska plaža resnično rajska. Aleks je bil lani star leto in pol in dokler sva midva razgrnila brisačo je bil že v vodi in je pacal (seveda je bil na očeh 2 mestra oddaljen). Edino mivko imaš POVSOD. Midva sva bila v campu, kjer pa je potrebno plačati tudi za majhne otroke. Če greš v camp je dobro, da si rezerviraš parcelo, ker zna biti zelo gužva in je večina campa zabookiranega z rezervacijami ali pa si neposredno na soncu.

Mi gremo drugo leto spet tja, letos bo mala premičkena, da bi šli bolj daleč kot do Poreča. me je malo strah kako in kaj z 3 mesečnim bolj daleč.

Uživajte!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

06.04.2007, 22:40

clock-img

čaki

pencil-img

1009

za Barbat se zanimam. ma kdo infouser posted image user posted image

clock-img

11.04.2007, 15:42

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Čaki, Barbat nima nobene plaže (poglej si temo Rajske plaže, kjer sem podrobno o tem pisala). Je pa vredu za večerna sprehajanja. V glavnem, mene tam zagotovo ne vidijo več.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem