cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

računalo abak

clock-img

03.09.2012, 10:31

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

A katera ve, kje ga lahko kupim? Mislim, da sem ga videla samo v Ikei, ampak mi je malo daleč ...

Kako sicer učite svoje šolarčke seštevanja in odštevanja? Naši seštevajo in odštevajo že do 100. Do 20 so se učili na prste, sedaj je pa kriza, ker je prstov zmanjkalo. user posted image

clock-img

03.09.2012, 12:57

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Nobena? Ga nihče ne uporablja?

clock-img

03.09.2012, 14:20

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

uff, to pa imajo v vsaki boolje založeni trgovini, Tuš, Mercator itd

1
2
3
4

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

03.09.2012, 14:51

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Joj hvala. user posted image Bom šla v nakup.
Sem pa ugotovila, da moram iskati pod LESENO RAČUNALO in ne pod ABAK RAČUNALO.

clock-img

04.09.2012, 09:07

clock-img

HHH

pencil-img

1221

Mi smo kar lego kocke zlagali v stolpce. Čim so kocke zraven, ni več tako grozno to računanje user posted image

clock-img

04.09.2012, 09:23

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Ja sej v šoli so tudi zlagali lego kocke. Problem je v tem, ker nima številske predstave. In so jim v šoli rekli, da lahko rišejo črtice, ko računajo (npr. 7 črtic + 5 črtic in potem naj te črtice preštejejo) Pol mi pa ni bilo jasno, a se učijo šteti ali računati. user posted image user posted image
Zato sem razmišljala, da bi poskusili s tem računalom. Je najbolj logično, kerje vsakih deset v novi vrsti. Da bi si potem znala v glavi predstavljati, da če jih ima 7 in jih da zraven še 5, da jih vzame tiste 3 iz prve vrste in še dva iz naslednje in je potem logično, da je to 12. A narobe razmišjam?
Pa poštevanko se bodo tudi učili letos (3. razred)

clock-img

04.09.2012, 13:11

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Naši se to učijo v drugem razredu. Torej računanje do 100. Do 20 so računali v prvem.
NAša šola je v seznamu potrebščin za 2. razred imela tudi palčke za računanje. Imajo jih v vsaki knjigarni.

clock-img

06.09.2012, 14:15

clock-img

summer2005

pencil-img

29

Za vse tiste, ki še iščete računalo, ga imajo v Mullerju, pri lesenih igračah Heros. Ima certifikate, da je barvano z zdravju neškodljivimi barvami, pa v celoti je leseno in kvalitetno. Mi ga imamo in smo z njim zelo zadovoljni, tako s funkcionalnega kot estetskega vidika. Toplo priporočam.

clock-img

06.09.2012, 19:11

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

NAša šola je v seznamu potrebščin za 2. razred imela tudi palčke za računanje. Imajo jih v vsaki knjigarni.

Sem ravno hotela vprašati, če nima matematičnih palčk. Naši jih tudi potrebujejo 100 zdaj v 2. razredu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

06.09.2012, 20:36

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Sem ravno hotela vprašati, če nima matematičnih palčk. Naši jih tudi potrebujejo 100 zdaj v 2. razredu.

Tudi naši user posted image

clock-img

06.09.2012, 21:08

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Tudi naši user posted image

Ja in na vseh 100 sem morala napisati ime. user posted image

clock-img

07.09.2012, 19:54

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Se hecaš?

clock-img

07.09.2012, 21:08

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Se hecaš?

V bistvu na 102, ker je v vsakem paketu ena rezerva user posted image user posted image

clock-img

07.09.2012, 21:54

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Pa ti še jaz štorijo okoli teh palčk povem.... sem jih kupila v isti papirnici, vendar ne isti dan (prvič so imeli samo ene na zalogi). Potem pa konec avgusta ugotovim, da niso enako dolge, čeprav je isti proizvajalec, ista EAN koda user posted image Vsaj 1 cm razlike je bilo user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.09.2012, 21:15

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

??? O kakih palčkah to govorita? Spet nekaj novega, o čemer ne vem. user posted image

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem