cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

račun za aptamil ar

clock-img

07.04.2008, 12:32

clock-img

želva

pencil-img

1452

Mogoče bo hecno slišat..Ker mi je mala veliko polivala, sem zamenjala ogromno vrst AM in zdaj odkrila da ji najbolj odgovarja Milumil,doma imam pa še škatlo Aptamila AR zapakiranega kupljeno v Mullerju in ker sem jo zadnje čase že tok mešala s tem mlekom in se ji je zdaj končno umirila prebava, bi rada to mleko vrnila in zamenjala z Milumilom.težava je, da sem izgubila račun, tako da če ima katera doma spravljen račun od Aptamila Ar iz Mullerja se toplo priporočam.

clock-img

07.04.2008, 13:29

clock-img

benika

pencil-img

7793

Če ne boš dobila računa, ga vseeno nesi nazaj, povej kaj se ti je zgodilo in mogoče ti bodo pa zamenjali. Itak takega Aptamila kot je v Müllerju, ga ni po drugih trgovinah. Pa še na listu, ki je prilepljen zraven je vidno, da je izdelek kupljen v Müllerju. Probat ni greh. Moji prijateljici so kljub temu, da ni imela računa, vseeno na ta način zamenjali plenice.

lp

< Sporočilo je popravil benika -- 7.4.2008 13:30:17 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem