cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pvc ograje in balkoni

clock-img

28.04.2007, 19:40

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image  Da vas vprašam za mnenje,zdaj ko ni Rije user posted image user posted image
Midva se odločava,da bi okoli hiške dala pvc ograjo,ker lesene moraš vsako leto znova pleskati,to pa ni poceni.Tudi pvc balkoni so mi všeč,ker niso občutljivi na vremenske razmere,samo pomiješ jih,ko so umazane in nobenega drugega dela ni z njimi.Ali jih katera ima in kako so vam všeč?Hvala za vaša mnenja.user posted image

http://www.givos.si/reference.php?cid=1

clock-img

28.04.2007, 20:33

clock-img

rija

pencil-img

15589

ku-ku

user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

28.04.2007, 20:34

clock-img

Anonimen

Od kje si se pa ti vzela?user posted image user posted image
No povej kaj user posted image

clock-img

28.04.2007, 20:34

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

meni so čisto ok, samo ne vem pa, če bi lahko mojega mizarja prepričala, da bi to imel....so pa lepe pa trpežne

clock-img

28.04.2007, 20:35

clock-img

Anonimen

Saj je moj tudi mizar,pa so mu ful všeč.user posted image

clock-img

28.04.2007, 20:37

clock-img

rija

pencil-img

15589

ne bom....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

28.04.2007, 20:38

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

pri eni kolegici imajo en del ograje PVC. Izgleda super, po  štirih letih ni nič zbledela (pa je bele barve), 2x na leto jo fino pomijejo in to je to. Oni so zadovoljni.

Moj tud navija da bi dali dol leseno pa gor PVC, sam kaj ko nam jo vsako leto en kmet polomi ki ne zna vozituser posted image , k se s traktorjem vanjo zaleti user posted image  ,medtem ko kosi ali obrača travo.

clock-img

28.04.2007, 21:40

clock-img

Anonimen

men so čist kul. sama je sicer nimam jo ima pa en v ulici in sicer belo. ni mi všeč rjava kao imitacija lesa. ima pa ta problem k je ob dokaj prometni cesti pa mu jo vsake tolk cajta vidim kdo mal obrca al ne vem kva nardi v glaven ima v njej lukne al pa se jo kr mal odlom. pol vrjetno kupi nove letve pa na novo našraufa. razlike v barvi nism opazila

clock-img

29.04.2007, 06:57

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Meni je všeč, samo mislim, da niso preveč poceni. Na balkonu je ne bi imela, okrog hiše pa.

clock-img

29.04.2007, 07:07

clock-img

Anonimen

Jooooj, meni pa to tako NI všeč. Pa tudi plastična okna mi niso. Za v hišo. Meni les resnično da dušo hiški. Plastika je gotovo ne.

Ampak seveda tako razmišljam, ker oz. ko nimam hiše. Če bi zidala, bi morda drugače, ker pač moraš gledati na uporabnost, kaj pa vem. Ampak definitvno mi ti kupi plastike smetijo naš planet.user posted image

clock-img

29.04.2007, 07:27

clock-img

Anonimen

Se strinjam,da je les najlepši,pa tudi najboj zdrav,samo če gledaš kolikokrat ga moraš prepleskati z barvami,ki so še bolj strupene kot plastika.Lahko pleskaš tudi z barvo,ki je okolju prijazna,samo je enkrat dražja kot navadna,pa še učinek ni tako dober.Pvc ograje res niso poceni,midva pa rabiva kar veliko ograje za okoli hiše.Če ne bi imela kuže,sploh ne bi postavljala ograje.Bomo videli,ko nam bodo izračunali.
Pvc okna pa zdaj dajejo povsod,saj so takorekoč večna,pa tudi draga.Na začetku tudi meni niso bila všeč,samo to je kot pri modi,ko vsi začnejo nositi,nam postane všeč.user posted image
Balkonske ograje so lahko tudi lesene bele,jih pač pobarvaš,ker jaz ne maram rjave barve,sploh če so okna bela.

< Sporočilo je popravil Dalija -- 29.4.2007 7:28:11 >

clock-img

29.04.2007, 20:09

clock-img

jana30

pencil-img

233

Poglej na www.winkel.si,
zelo prijazen gospod in ugodne cene.

LP

Carpe diem !

clock-img

29.04.2007, 20:11

clock-img

Anonimen

Hvala za link,samo strani ni mogoče prikazati.user posted image

clock-img

02.05.2007, 17:14

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Ja, vejica je odveč...                www.winkel.si

clock-img

02.05.2007, 17:29

clock-img

Anonimen

Hvala user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem