cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

punce, zakaj mi pa niste povedale

clock-img

15.02.2007, 09:28

clock-img

Anonimen

da Cecropia gel od Afrodite tako čudno diši?user posted image  Včeraj zvečer si to napacam gor in moj velecenjeni user posted image  vpraša: A si si pretegnila kaj, da dišiš po kremi za revmo user posted image user posted image user posted image ? Za crknit...No razen tega  ne prenese še:
- laka na lase (mojih) se mu kar oči zarosijo , ko se mi približa na manj  kot 10 cmuser posted image
- ko so prišle ven maxfactorjeve lip finity šminke je izjavil, če sem se našminkala s kredouser posted image

Kaj pa vaše polovice? S katerim lepotilnim sredstvom se ne "strinjajo".

P.S in ja pomembno je, da so otroci zdravi in da smo dobrega srca

clock-img

15.02.2007, 09:39

clock-img

Anonimen

Misliš smrdi?user posted image user posted image user posted image

Ja smrdi ja, sam pomaga pa.user posted image
Tko da jaz vzamem to v zakup.
Se pa pacam z tem takrat k mojga ni. Ga pošljem s kom na pir.user posted image  Pa sva oba srečna.user posted image

clock-img

15.02.2007, 09:43

clock-img

Anonimen

Sam ne prevečkrat,da ne bo ratal alkoholik!user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.02.2007, 09:46

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  karin24, na tubici piše "vsak dan 1 mesec....3 cm manj" če se masiraš, samo v tem mesecu bo imel tvoj dragi 3 cm več...pivskega trebuščka user posted image . Po mojem se bi moj strinjal s tvojim predlogom, jaz v kopalnico on na pir user posted image

clock-img

15.02.2007, 09:48

clock-img

total

pencil-img

4453

Moj se z vsem strinjam,sam da je men všeč.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

15.02.2007, 09:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

user posted image user posted image user posted image  karin24, na tubici piše "vsak dan 1 mesec....3 cm manj" če se masiraš, samo v tem mesecu bo imel tvoj dragi 3 cm več...pivskega trebuščka user posted image . Po mojem se bi moj strinjal s tvojim predlogom, jaz v kopalnico on na pir user posted image

Ja med tednom itak gre na treninga zvečer al pa  gre prej spat k jst pol pa nč ne vohauser posted image , čez vikend ga pa pošljem venuser posted image

Pivskega trebuščka pa ne bo mel k je preveč športne sorte za kej tacgauser posted image , ga mam jst namest njega(sam ne pivskega-čokoladnega)user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.02.2007, 09:57

clock-img

Anonimen

sam ne pivskega-čokoladnega - NE POZNAM, le kaj bi lahko to bilo user posted image user posted image user posted image . No zdaj pa malo zares...ali že dolgo uporabljaš to žavbo?  Deluje ?

clock-img

15.02.2007, 10:03

clock-img

Anonimen

Lani sem jo in mi je kar pomagal ja.

Sam jst sm mela pol še salonsko varianto(lani se je dal še naročit na netu).
Je bolj koncentrirana in se namažeš in pol v polivinil zaviješ za pol urce oz. urco. Tisto pa res ful pomaga.
Jaz sem uporabljala afroditine kreme, knajpanje vsak dan in popila ful vode-rezultati so bli pa super. Res ful razlikauser posted image

Sam zdej sm se pol leta čist zapustila in bo treba še enkrat ponovit verjetnouser posted image -je mal nazaj pršlouser posted image

clock-img

15.02.2007, 12:26

clock-img

muška

pencil-img

3223

Nima nekih pripomb. Edino večno ga moti, ker imam skoz nekaj na ustnicah, ali je to šminka ali samo labela

clock-img

15.02.2007, 13:45

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

moj ne mara preveč lepotičenja, jaz pa tudi ne.

najmanj so mu všeč nalakirani nohti in šminka

iz malega zraste veliko

clock-img

23.02.2007, 00:11

clock-img

Anonimen

Moj ma pa najrajš moj puder. Prau, da me je tolk fajn takrat kušnt na faco in da ma potem krasn okus na ustncah. user posted image user posted image user posted image

Aja, pa tut ena Labella z okusom po jabuku ga ni glih navdušla. user posted image user posted image user posted image

Drgač je pa kr OK - se tko mal vidva, da je čist useen, kva mam na seb. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem