cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pulmološka klinika v ljubljani...

clock-img

24.11.2005, 15:47

clock-img

lefairyon

pencil-img

731

zanima me, če je katera morala kdaj svojega otroka peljati na preiskave dihal...mi gremo jutri na pregled in me zanima kaj čaka mojega leona...ali se to mora ostat več dni ali je gotovo v enemu dnevu...

hvala za pojasnila
lp, nadi

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

clock-img

24.11.2005, 21:29

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Aha draga Leon, kot vidim, si ravno pisala v času, ko je na RR zelo malo uporabnikov. :P Zato te spravljam med prvih 50, mogoče se pa najde kakšna, ki bo znala odgovorit.

Jaz takega s svojim otrokom še nism imela. :P

Predvidevam pa, da je to končano v kakšni uri in ne dnevih user posted image

clock-img

24.11.2005, 21:34

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

In točno tko je, kot sm ti že napisala. :) Te teme nism vidla med prvih 50, ker sem se tisti trenutk vozila proti domu kot prvo in kot drugo je na forumu, ki se mene ne tiče.

Upam, da se najde kakšna, ki ti bo znala odgovorit, jaz pa se zaenkrat umikam. ;)

clock-img

24.11.2005, 21:41

clock-img

lefairyon

pencil-img

731

hvala baguska...user posted image user posted image user posted image
lp, nadi

< Sporočilo je popravil leon2003 -- 24.11.2005 21:47:08 >

clock-img

24.11.2005, 23:12

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Tudi nas vse to čaka.Vendar žal šele čez dva meseca...Tako da tudi mene zanima kaj več o teh pregledih.

user posted image  

clock-img

24.11.2005, 23:19

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Mogoče vama tale link kaj pomaga, drugače imata pa gor tel.št. in jih pokličita in povprašajta. ;)

http://www.ordinacija.net/members/www-pzs.php?mg_pzs_id=295〈=slo

clock-img

25.11.2005, 07:48

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Mogoče bi bilo dobro napisati kakšen pregled dihal ker jih je kar precej.

clock-img

25.11.2005, 07:56

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

"leon 2003", mi lahko prosim napišeš potem kako je bilo, ker je naslednji teden za pulmologa naročen tudi moj nečak?
Hvala!

clock-img

26.11.2005, 08:49

clock-img

lefairyon

pencil-img

731

živijo...
no pregled je minil brez problemov...sicer nismo imeli nobenih notranjih pregledov, ker je udravnica že takoj izločila vdih kakšnega tujka...tako da je samo poslušala pljučka pa za alergije test so naredili...drugega pa čisto ničuser posted image ...no ja samp da je mali miš dobro...
čebelica maja...oprosti ampak ti ne morem več pomagat kot napisat to, kar so delali leonu...tvojemu nečaku pa želim dobro opravljen pregled...

lp, nadi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem