cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pušpanj pozimi

clock-img

28.10.2011, 09:32

clock-img

livia

pencil-img

2395

Pred vhodom v hišo imamo posajenih 6 pušpanjev (srednje velikih). Ker je ta vrtiček edini prostor kamor lahko odkidamo sneg, da zapeljemo v garažo, pač mečemo gor sneg.
Lani sem pušpanje zavila ter okoli njih zapičila tri lesene palice, a mi je sneg pri 3 od njih polomil določene veje.
Letos bi rada to preprečila, pa ne najdem pametne rešitve kako jih zaščitit. Zdaj se kupila neke trakove širine 10 cm in sem jih probala ovit, a ravno na vrhu pušpanja, kjer je krog in najbolj izpostavljeno temu snegu, ne morem tako zavit, da bi stisnila.

Kaka ideja?

clock-img

28.10.2011, 19:32

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

tvoj naj ti naredi kot neke vrste oklep za okrog lesen pa daj čez, kot neko gajbico pač primerne velikosti, da sneg sploh ne bo na pušpane pritiskal. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem