cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ptičja gripa

clock-img

16.02.2006, 22:41

clock-img

Vesna

pencil-img

499

helo ženske.a se kaj bojite jest  perutnino?jaz kljub vsemu kar vem,teoretično ne moreš zbolet,če fajn vse prekuhaš,se malo bojim.kako kaj prakticirate?

clock-img

17.02.2006, 08:26

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Zaenkrat še jo jem.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

17.02.2006, 08:32

clock-img

Cebelica Maja

pencil-img

155

Jaz jo tudi še vedno jem. Saj pravijo, da je naša perutnina "zdrava" in da se nam ni potrebno nič bati.

Danes v Financah pa piše tole:
Ali lahko jemo mehko kuhana jajca?
Spletne strani napotkov za ukrepanje ob ptičji gripi odsvetujejo uživanje mehko kuhanih jajc. Ne samo zaradi ptičje gripe, tudi zaradi možnosti salmonele. Uživanje ustrezno pregledanega in obdelanega piščančjega mesa ni nevarno. Svetujejo pa dobro pečene piščance - brez krvavih delov ob kosteh.

clock-img

17.02.2006, 10:20

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

jem in bom še naprej jedla...

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

17.02.2006, 13:45

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

tudi mi  še vedno jemo perutnino... in zaenkrat ni kaksn vecje bojazni, da je ne bi (saj je nikoli ne jemo surove user posted image )

clock-img

14.03.2006, 10:14

clock-img

Reja

pencil-img

545

Jaz je ne jem.user posted image  Pa ne zaradi ptičje gripe. Sem se na začetku nosečnosti en dan fino najedla piščančjega fileja in od takrat ne morem niti receptov, ki vsebujejo perutnino, brati.

Sem se na svoj način rešila pričje gripeuser posted image .

clock-img

24.03.2006, 01:32

clock-img

3new!yes!!

pencil-img

108

ah normalno jo jemo se naprej

clock-img

24.03.2006, 12:55

clock-img

Pikica06

pencil-img

31

Ja. Če je meso pečeno, se itak virus uniči. Vsaj tako trdijo! Meni trenutno drugo meso sploh ne paše.

clock-img

24.03.2006, 18:11

clock-img

Anonimen

edino meso ki ga jem je piščanc..no kako govedno še pojem kej druzga pa ne. edino le jajc na oko ne jem več ampak jih umešam, pa ne tolk zarad gripe k zarad salmonele

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem