cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prvi pregled pri G po abraziji

clock-img

26.05.2008, 15:09

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima če je praksa, da ginekolog na prvem pregledu po abraziji opravi tudi ultrazvok. Jaz sem imela namreč abrazijo 21.04., sestra me je na prvi pregled naročila čez en mesec se pravi 21.05., vendar pa mi moja ginekologinja ni naredila ultrazvoka, le pregledala me je. Ali lahko le po vaginalnem pregledu ugotovi, da je bilo čiščenje uspešno opravljeno?

clock-img

26.05.2008, 15:31

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

UZ po abraziji naj bi bil, da vidi G, če so vse lepo ščistili. Jaz sem imela UZ.

clock-img

26.05.2008, 20:04

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz ga po prvi abraziji nisem imela. Po moje ga ne delajo nujno, če nimaš kakih krčev ali predolge krvavitve, tako si jaz to razlagam. V bistvu ti tudi po porodu ponavadi ne naredijo UZ. Predvidevam, da ga tudi tokrat ne bom imela (po tej abraziji mislim). Bom poročala čez dober mesec.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 26.5.2008 20:23:22 >

clock-img

26.05.2008, 21:14

clock-img

copka

pencil-img

1117

Jaz sem ga imela. Verjetno je bilo razlog tudi to, da me prvic niso dobro scistili in sem morala naslednji dan nazaj (sem zakuhala z visoko vrocino).

clock-img

26.05.2008, 21:16

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Meni ga je pa tudi po porodu naredila user posted image
Očitno vsak drugače dela.

clock-img

26.05.2008, 21:42

clock-img

metuljcek27

pencil-img

137

Meni je naredila pregled in UZ ampak zunanji (čez trebušček)

clock-img

26.05.2008, 21:47

clock-img

Anonimen

Meni ga je naredila po ss-ju, po porodu pa res ne user posted image  

clock-img

27.05.2008, 06:19

clock-img

detelja

pencil-img

4525

v bolnišnici so mi rekli, da se naj za 4 tedne po abraziji naročim pri svoji g na kontroli pa sem klicala pa mi je sestra rekla, da je g v karton napisala, da naj pridem na 1. pregled po abraziji za 3 mesece, ker sem pa imela neke čudne bolečine sem šla prej, ampak ko sem prišla do g sem dobila rjav izcedek tako, da iz pregleda nič ni bilo...
mene pa zanima, če ti v nosečnosti vzamejo pap bris?...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

clock-img

27.05.2008, 07:08

clock-img

FORZA

pencil-img

521

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

mene pa zanima, če ti v nosečnosti vzamejo pap bris?...

Meni je vzela bris. Še dobro da mi je.

Po abraziji nisem imela UZja, po porodu pa, vendar zato, ker sem kar nekaj časa krvavela. Drugače mislim, da je čist odvisn od Guser posted image

clock-img

27.05.2008, 08:52

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela UZ po obeh abrazijah, ni nujno da takoj po prvi M, ankrat drug mesec in sedaj tretji mesec po abr. ko se odločamo za naprej.
Očitno res vsak G po svoje...

B.septebrka bila

clock-img

27.05.2008, 22:46

clock-img

pajek

pencil-img

83

Pozdravljena !

Meni je moja g. naredila uz po obeh abrazijah. Mi je pa drugič vzela tudi bris.

clock-img

28.05.2008, 23:01

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Js sem tudi po obeh abrazijah imela UZ.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem