cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prvič do dr. Voglerja

clock-img

06.09.2005, 07:48

clock-img

tempelj

pencil-img

69

zlate, kot sem že zadnjič omenila, imam danes prvo srečanje z dr. Voglerjem (doplačniška). Kaj pomeni to, da sem dobila datum: da samo prinesem s seboj izvide, jih pogledajo in me napotijo še naprej na dodatne preiskave predno gremo na epruvetko, al kaj ??? Moja sestrična, ko je dobila datum (čakala je 3 mesece, jaz pa samo en teden), je takoj šla v postopek in na špikanje. Malo sem zmedena, da ne bo to samo nek rutinski začetni postopek, vsa zadeva okol umetne oploditve pa bo šele čez..... dolgo časa. Kakšne imate ve izkušnje, ko ste dobile datum?

clock-img

06.09.2005, 09:09

clock-img

emaa

pencil-img

7450

po moje, da bo pogledal izvide, nato se bosta pogovorila kako naprej, v primeru, da je to epruvetka, bo verjetno vse skupaj dal na konzilij, potem pa se postopek lahko začne. Pa v čakalno vrsto se boš mogla dat za IVF. To bi bolje vedele tiste, ki so že tako daleč.

clock-img

06.09.2005, 20:38

clock-img

ronni

pencil-img

167

Hojla!!!
Jaz mislim,da čisto odvisno od vajinih težav. Ne vem, katere izvide že imaš?
Vsekakor morata oba dat kri-za tvojo hormonsko sliko in bolezni. Pa spermiogram moža. Potem pa dajo izvide na konzilij in dobiš približno po enem mesecu odgovor-kdaj si na vrsti za postopek.
Midva sva dobila odgovor julija-za mesec oktober. Malo se je zavleklo tud zaradi dopustov.
Tudi moj G. je dr. Vogler-je krasen!!! vse razloži in je zelo prijazen!!!
Vsekakor nam javi,kako boš zrihtala!!!
Pa da bi čimrej ratal
Saška

clock-img

07.09.2005, 08:09

clock-img

tempelj

pencil-img

69

Dobro jutro vsem skupaj!
Včeraj sva pri dr. Voglerju uspešno prestala prvo srečanje. Res je zelo prijazen, natančen in vse razloži kar te zanima. Nama je sicer rekel, da bo vsa zadeva okol epruvetke stekla v 2 mesecih, samo jaz si ravno ne mislim, da bo to tako hitro.
Na srečo imava že skoraj vse izvide, razen te hormonske. Samo nekaj me zdej muči : samo zame so rekli, da rabim dat pregledat kri??? Me pa bega tudi ta stvar, če sem prav razumela, moraš za vsako stvar klicat v sprejemno pisarno in od tam it v ordinacijo.
16.9. imam že prvi UZ pa upam, da je vse OK in da se folikli pridno zbirajo in rastejo. Vmes pa bova z mojim še naprej veliko

Se vam še javim, kako je šlo naprej, komaj že čakam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem