cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prva m po ss-pomoč

clock-img

09.12.2008, 07:59

clock-img

ROŽICI

pencil-img

567

zanima me če je možno da sem dobila že prvo user posted image .sem 12 dni po ss.
prejšni teden sem bila na urgenci ker sem imela bolečine v spodnjem delu in ugotovili so mi vnetje jajčnika.bila sem par dni v bolnici na antibiotiku.naredili so mi ultrazvok tako da ni nič ostalo od abrazije.krvavela sem samo par dni po ss vendar je bil bolj roza,rjav izcedek.sedaj pa sveža kri.
noseča sem bila 5,6t.prosim za pomoč.

življenje je eno samo.zato uživajte...

clock-img

09.12.2008, 08:53

clock-img

detelja

pencil-img

4525

ROŽICI mislim, da je vse možno, čeprav večina žensk m. ful dolgo po ss ne dobi...jaz sem imela 21.3. abrazijo prvo m po ss pa sem dobila 18.4....je ta tvoja krvavitev močna??...m po ss/abraziji so ponavadi bolj močne....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

clock-img

09.12.2008, 12:25

clock-img

ROŽICI

pencil-img

567

ni mevem kak močna krvavitev..se pa vlije ko grem na wc.je pa sveža kri pa križ me boli..vse tako kot pri user posted image .ne vem.kaj bi pa lahko bilo drugega?

clock-img

09.12.2008, 13:35

clock-img

detelja

pencil-img

4525

ROŽICI zakaj pa ne greš k gin.??? te ni nič strah kaj pa če bi bilo kaj narobe????

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

clock-img

09.12.2008, 13:42

clock-img

ROŽICI

pencil-img

567

sem klicala g.in je reko da možno da je user posted image .
ne sme trajat več kot 7 dni.saj jutr bom šla na pregled če nebo boljši.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem