cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prva gosta hrana

clock-img

09.07.2012, 12:28

clock-img

hani bani

pencil-img

127

hm.....mene nekaj zanima. moja malčica poje ccr.9dcl mleka v 24/h. če ji je toplo pol ne poje toliko in mi slabše spi ponoči. zdaj me pa zanima to: uvajam gosto hrano pa me zanima kako bi lahko npr primerjala ....recimo 20g= namesto 50ml mleka. a mogoče katera ve kako bi lahko to primerjala?

clock-img

09.07.2012, 13:23

clock-img

_martina

pencil-img

90

Jaz nisem nikoli primerjala, ampak sem malemu dala kolikor je želel. Dokler je kazal znake, da želi še hrane, jo je tudi dobil. To je pomenilo okoli 2dl mleka na obrok, ali pa polna skledica goste hrane.

clock-img

09.07.2012, 21:41

clock-img

cilla

pencil-img

763

Ne moreš tako enostavno primerjat, ker npr. zelenjava in sadje nista tako hranljiva kot neka žitna kašica, polenta,... Ponudi otroku GH, imej prištimano še flaško z mlekom in ko ne bo hotel več žlice, ponudi še mleko. Moja dva sta nekaj časa stopnjevala, koliko sta lahko/zmogla/želela pojesti GH. En dan flaška ni bila več potrebna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem