cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prva M po porodu - čudna

clock-img

07.11.2007, 22:37

clock-img

Anonimen

Pozdravljne!

Danes sem dobila prvo M po porodu - vsaj mislim, da je to to. Ampak je full čudna. Že takoj zjutraj je blo malo rjavo in krvavo, ampak sam ko sem se obrisala s papirjem. Potem je bilo na vložku malo rjavo, sedaj je čisto malo krvavo -  v bistvu sploh ne bi rabla imet ornk vložka, ker bi bli uni dnevni zadost.user posted image Sploh se ne "ulije". Zdej pa ne vem, ali je to M ali kaj drugega - kakšno vnetje?
Je še pri kateri zgledala parva M po porodu tako švoh? In kdaj ste dobile potem naslednjo - redno ali je bilo vse skupaj zmešano?


Lp, jjasna

clock-img

08.11.2007, 06:22

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Jaz sem taprvič imela tko, kr neki malo, pa mi je blo tut ful čudno, ker so vsi pravli, kolk je bo. Pol pa naslednji mesec - je prteklo za leto in pol nazaj ;)

clock-img

08.11.2007, 09:12

clock-img

*sonchek*

pencil-img

1090

Jaz sem prvo M po porodu dobila pred 6 dnevi in je še kar ni konec - da ne govorim o količini le-te. Očitno bom nadoknadila vse leto in pol, kar je ni bilo user posted image  Se je pa tudi začelo z nekaj kapljami, naslednji dan pa se je ulilo.

clock-img

08.11.2007, 10:35

clock-img

Anonimen

Oh, ja... Kot da bi me kdo od zgoraj kaznoval, ker sem rekla, da jo ni nič. Celo noč sem hodila menjavat vložke. Teklo je kot v potoku. No, še vedno teče tolk, da kr čutim ko se uliva. Dobro, da imam tolk zaloge vložkov...

clock-img

16.11.2007, 15:49

clock-img

Mokka1

pencil-img

85

Ufffff, mi je odleglo, ker sem mislila, da sem čudna oz. da je telo čudno. M se mi počasi končuje, da pa ne govorim kaj je bilo drugi dan in noč, teklo je kot slap. Pa komaj sem uspela user posted image  zrihtat in previt, sem že morala sebe umivat in rihtat. Norišnica.

clock-img

21.11.2007, 12:38

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

Ja, že od veliko žensk sem slišala, da je bila prva M po porodu prava povodenj. Pri meni je bilo ravno tako - 36 ur je samo teklo in teklo, v manj kot dveh urah sem imela povsem premočen največji tampon in najvpivnejši vložek. No, na srečo je pa od takrat naprej M prava pesmica, zelo je šibka (bolj kot pred nosečnostjo), še zlasti ta zadnja, ko sem že na tabletkah user posted image .

clock-img

21.11.2007, 12:43

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Tud pri meni je teklo za celo leto nazajuser posted image ,ampak me vsaj ni bolelo

clock-img

29.11.2007, 20:29

clock-img

PATRICIJA30

pencil-img

7

alo, jaz sem prvo menstruacijo 8m po porodu, bila je kar normalna, ampak zdaj pa druge ni pa je že 35 dan, kaj je zdaj to, je morda imela katera takšen problem?user posted image


lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem