cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prostovoljstvo

clock-img

03.06.2011, 13:34

clock-img

tresk

pencil-img

84

Ali katera dela -  je vključena v kako prostovolsko organizacijo .......
kar koli na to temo ....... rada bi se vključila pa ne vem kam , kako ....
pravzaprav vse kar veste o prostovoljstvu

HVALA

clock-img

03.06.2011, 18:58

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

jaz sem že tudi razmišljala o tem pa je vse premalo informacij ni slišat kaj dosti,in izgleda da tudi tu nobena ne ve kaj user posted image

clock-img

03.06.2011, 19:12

clock-img

ada2

pencil-img

7402

jaz sem bila ravno prejšnji četrtek na  vseslovenskem srečanju prostovoljcev Slovenije... bilo je fantastično. jaz sem vključena preko moje službe - delam v domu starejših in izven dela prostovoljno vodim skupino za samopomoč starejših. imamo več takih skupin, vključeni so tudi voditelji od zunaj, prav tako pa preko našega doma "dela" veliko prostovoljcev. kam se obrnit v vašem kraju ne vem, mogoče imate kaj podobnega. bo treba malo povprašat.
lahko ti priporočim revijo prepletanja, ki jo izdaja zveza društev za socialno gerontologijo slovenije, v kateri je veliko tem o prostovoljstvu.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.06.2011, 22:14

clock-img

ada2

pencil-img

7402

aja, mogoče pa najdeš kaj na www.skupine.si

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

04.06.2011, 09:07

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

V današnjih časih je pa res ful težko najdit informacije, ja...o čemerkoli... Ata Gugl najde vse!

http://www.prostovoljstvo.org/

Jst.

clock-img

23.06.2011, 10:52

clock-img

jacki

pencil-img

329

IZVIRNO SPOROČILO: tresk

Ali katera dela -  je vključena v kako prostovolsko organizacijo .......
kar koli na to temo ....... rada bi se vključila pa ne vem kam , kako ....
pravzaprav vse kar veste o prostovoljstvu

HVALA

Živjo! Jaz sem članica dobrodelnega kluba, ki s prostovoljnimi akcijami pomaga potrebnim pomoči (največkrat otrokom).
Kakšno prostovoljno delo te pa zanima?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem