cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prosimo za pomoč

clock-img

08.01.2013, 11:54

clock-img

velika druzina

pencil-img

1

lepo pozdravljeni,smo družina s 5 malimi otroci.smo v hudi finančni stiski.živimo v najetem stanovanju.stroški v bloku so tako visoki,da cela moževa plača ne zadostuje.živimo zelo skromno in pošteno.ko smo se obrnili po pomoč,so nam bila zaprta vrata in to samo zato ker so nam 17 let star avto ocenili zelo visoko,a ni vreden nič.znašli smo se iskreno v hudi stiski,saj so se neplačane položnice nabirale,poravnati pa jih morava,a brez pomoči ljudi ne bova zmogla.prav nam pride kakršna koli pomoč,finančna ali materialna(HRANA,...)

clock-img

08.01.2013, 12:28

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Avto se oceni po eurotaxu in ne verjamem,da so vam zelo visoko ocenili 17 let star avto in to tako visoko ,da zaradi tega ne dobite pomoči user posted image

clock-img

08.01.2013, 13:15

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

1 plača na 7 družinskih članov - zagotovljen otroški dodatek in socialna pomoč, če se ne motim.
Min. plača je cca 530 € bruto - če je vaša najemnina tako visoka, je skrajni čas, da se preselite v stanovanje, primerno vašim zmožnostim. user posted image

clock-img

08.01.2013, 15:16

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

1 plača na 7 družinskih članov - zagotovljen otroški dodatek in socialna pomoč, če se ne motim.
Min. plača je cca 530 € bruto - če je vaša najemnina tako visoka, je skrajni čas, da se preselite v stanovanje, primerno vašim zmožnostim. user posted image

neto. Ne vem, kdo se meša v moje pisanje user posted image

clock-img

14.01.2013, 13:20

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

lepo pozdravljeni,smo družina s 5 malimi otroci.smo v hudi finančni stiski.živimo v najetem stanovanju.stroški v bloku so tako visoki,da cela moževa plača ne zadostuje.živimo zelo skromno in pošteno.ko smo se obrnili po pomoč,so nam bila zaprta vrata in to samo zato ker so nam 17 let star avto ocenili zelo visoko,a ni vreden nič.znašli smo se iskreno v hudi stiski,saj so se neplačane položnice nabirale,poravnati pa jih morava,a brez pomoči ljudi ne bova zmogla.prav nam pride kakršna koli pomoč,finančna ali materialna(HRANA,...)

To pa ne bo povsem držalo user posted image
Če ste tako velika družina in ena plača..., potem ja dobite astronomske otroške....halo..za 5 otrok (sigurno znese več kot marsigdo zasluži cel mesec)
17 let star avto so vam ocenili tako visoko,... pa ne me basat, pa saj mi drugi ne živimo na luni, da ne vemo kako ocenjujejo avte...
Hrana, vam za takšno družino pripada tudi na rdečem križu...

Pa kakor koli, ne želim obsojat niti napadat, ampak me takšno pisanje , kot je tole, niti malo ne gane, kajti avtorica tega sporočila, je hotela na hitro pridobit nekaj sredstev in materialnih dobrin, in potrkat na dušo tistih, katerim se otroci smilijo....
Ampak je napačno začela z zgodbo....

clock-img

14.01.2013, 13:24

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Zaradi takih potem ljudje ne pomagajo niti tistim, ki bi pomoč res potrebovali, ker najprej pomislimo na to, da je vse skupaj potegavščina. user posted image user posted image
5 otrok pa sploh ne bom komentirala. Jaz si še tretjega zaenkrat ne upam privoščiti, pa sva oba zaposlena za nedoločen čas.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem