cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prosim za nasvet

clock-img

02.12.2008, 23:18

clock-img

MID

pencil-img

493

...glede na to,da sem zelo daleč od svoje idealne teže in bi rada po novem letu zanosila,me zanima kako ste vse ki ste zanosile z višjo telesno težo preprečile  še večje nakopičenje kilogramov oziroma ostale pri tem kar ste imele.
Hvala že v naprej.

clock-img

03.12.2008, 08:21

clock-img

pergerca

pencil-img

30

MID pozdravljena!

Jaz sem zanosila s precejšnjo težo in mi je ginekologinja predlagala, da naj opustim kruh,sladkarije in sladkano ter gazirano pijačo .Ostalo sem jedla normalno do sitosti( ne pa za dvauser posted image ).No, v nosečnosti sem pridobila 5 kg,kar je tudi ginekologinja pohvalila,samo rodila sem ze v 32 tednu(ne zaradi prehrane nc batuser posted image ).Svetujem ti ,da jes v mejah normale in čimbolj zdravo,če pa se ti kaj zalušta pa si vseeno le privošči! Srečno!

clock-img

03.12.2008, 20:25

clock-img

MID

pencil-img

493

Hvala PERGERCA da si si vzela čas zame.Nekako me je kar strah,da bi si naložila še dodatno težo,saj se že te ne moram losat.
Upajmo,da bo,no.Po pameti bo treba,to je pa en krat enauser posted image .

clock-img

03.12.2008, 21:29

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Moja kolegica je zanosila z preveliko težo potem ji je bilo slabo in je hujšala in potem to nazaj dobila do poroda.Ko je rodila pa je imela 9 kg manj kot pred nosečnostjo.Z dojenjem izgubila še par kg bila super.Vendar je pa vse nazaj dobila ko je nehala dojituser posted image

clock-img

04.12.2008, 08:31

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

no tudi jaz sem mela dosti kg, ko sem drugič zanosila. tudi G mi je svetovala, da se naj v nosečnosti ne bi redila. rekla je da naj jem kar se mi zalušta edino večerje naj ne bodo preobilne pijem pa naj samo vodo ali nesladkan čaj. zredila sem se le za 2 kg, kar je super, saj sem po porodu imela manj kg kot takrat, ko sem zanosila.
pa še v tej drugi nosečnosti so mi tak dišale kremaste stvari....razne tortice pa kremšnite pa tiramisu...pa sem si tudi to občasno privoščila.

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem