cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prosim za mnenje

clock-img

24.08.2009, 13:37

clock-img

elanana

pencil-img

1

Pozdrav!
Prpsom za vaše mnenje, mogoče tudi izkušnje....?
Danes sem bila na 1.ultrazvoku. Po mojih računih sem v 8tednu nosečnoti, zadnja m.2.7.,traja mi 24dni.
Na veliko žalost mi je g.rekla, da se plod ne razvija kot bi se moral, tako da bomo počakali še 14dni. Če ne bo bolje bom morala v bolnišnico opraviti splav!!!Če ne bo prej samo šlo.
tako mi je hudo, da ne morem niti pisati o tem!!
Možnost je da sem zanosila kasneje, zato še ni razvit po programu. Test sem delala 4dan po izostanku in je bil +,
Hvala.

Kaj menite?

clock-img

24.08.2009, 13:41

clock-img

mama11

pencil-img

1385

Če gre samo za velikost ploda, si mogoče zanosila kasneje kot misliš. Jaz sem imela lani ta čas menstruacijo na 22-23 dni, pa mi ni šlo v račun, da je G določila PDP kot da bi imela običajni 28-dnevni ciklus. Potem se je pa izkazalo, da sem rodila dan po PDP normalno donošenega user posted image .

Skratka, brez panike, počakaj do naslednjega pregleda. Pri tako majhnih pikicah že nekaj dni naredi zelo konkretno razliko.

clock-img

24.08.2009, 13:41

clock-img

mama11

pencil-img

1385

Če gre samo za velikost ploda, si mogoče zanosila kasneje kot misliš. Jaz sem imela lani ta čas menstruacijo na 22-23 dni, pa mi ni šlo v račun, da je G določila PDP kot da bi imela običajni 28-dnevni ciklus. Potem se je pa izkazalo, da sem rodila dan po PDP normalno donošenega user posted image .

Skratka, brez panike, počakaj do naslednjega pregleda. Pri tako majhnih pikicah že nekaj dni naredi zelo konkretno razliko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem