writing-img

prosim pomoč-bruhanje s sluzjo in krvjo

clock-img

14.11.2005, 20:16

clock-img

lucky 111

pencil-img

90

Pišem v imenu Mašolinke-njena 14 mesečna hčerka je danes bruhnila sluz, pomešano s krvjo??? A mogoče katera ve, kaj bi to bilo?
Naj še omenim, da ni nič bolna in čist običajno razpoložena.

Hvala za vsak odgovor in lep večer!

clock-img

14.11.2005, 20:25

clock-img

Anonimen

Mislim, da je to za zdravnika in ne za forum!

clock-img

14.11.2005, 20:29

clock-img

lucky 111

pencil-img

90

Sej je takoj pediatra klicala, pa je reku, naj se oglasi jutri, če se bo to ponovilo. Pa naj opazuje, če se kaj drugače obnaša. Samo zanima me, če se je že kateri kaj takega zgodilo?

Hvala.

clock-img

14.11.2005, 20:29

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Se strinjam s Seleno, takoj k dežurnemu.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

14.11.2005, 20:48

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Sluz pomešana z krvjo najpogosteje izhaja iz noska ali kakšnega drugega dela dihal. Zdaj, ko je hladno in so prostori ogrevani, je zrak zelo suh, zaradi česar lahko pri manjših otrocih pride do blagih krvavitev v nosku ali žrelu. Ko ta kri skupaj s sluzjo pride v žrelo jo ponavadi požrejo, če pa je pregosta, ali pa zaradi česa drugega pa lahko tudi bruhnejo.
Če se je to zgodilo samo enkrat, je bilo zadeve malo in so bile bolj krvave nitke kot skupki krvi jaz ne bi zganjala panike, bi pa še vseeno deklico bolj opazovala kot ponavadi.

clock-img

14.11.2005, 21:00

clock-img

lucky 111

pencil-img

90

Beti - **** se ti najlepše zahvaljuje za odgovor.

Lep večer!

clock-img

15.11.2005, 07:36

clock-img

buča

pencil-img

825

no,z Mašo je bilo ponoči vse ok,sem ti rekla,vseeno jo še malo opazuj,verjamem,da si prestrašena....kaj vse še bo...user posted image

clock-img

15.11.2005, 09:40

clock-img

Anonimen

Ojoj, pa zakaj tega, kar je povedala beti 1, pediater ne pove? Pa kaj je s temi zdravniki?! Koliko taka informacija eni pestrašeni mamici pove! Joj, joj, joj, res.

clock-img

15.11.2005, 12:27

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja, res grozno... jst bi jo pomoje takoj vlekla k zdravniku, pa ne hodim tja za vsak drekec...sam kri me pa res vrže iz tira...
Se mi zdi, da je beti1 tud zdravnica, če se prav spomnem user posted image ?? 

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

17.11.2005, 21:22

clock-img

Anonimen

Evo mene-ja tamala je ok,živa kot ponavadi.Sem se pa dobesedno usrala ko je na belo brisačo  izpljunila krvavo sluz.Vse mi je odpovedalo.JAZ SEM SI ŽE VSE NAJHUJE PREDSTAVLJALAuser posted image .zdravnik je pa rekel da res ne bi vedel kaj bi blo to.
Mi je pa včeraj še ena rekla,da je to točno to,kar je beti napisala.Če pa bi bla sama kri brez sluzi je pa druga pesem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem