cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prosim javite se mi

clock-img

08.01.2008, 18:02

clock-img

*nina*

pencil-img

686

pozdravljene punce!!!zanima me katere ste imele en ss ali čiščenje zaradi raznih napak...in ste potem lepo zanosile in lepo donosile??????zaupajte mi svojo grenko izkušnjo????

clock-img

08.01.2008, 18:18

clock-img

Anonimen

Pozdravljena.

Imela sem en SS, in letos novebra so mi odkrili še endometriozo maternice-adenomiozo. Po SS še nisem zanosila, pa zaenkart še nimam tega namena. Je pa na RR kar veliko punc, ki ti bodo znale vliti novih moči s svojimi zgodbami. Upam, da se javijo.

user posted image user posted image user posted image

aspirinčica

clock-img

08.01.2008, 18:38

clock-img

Hans

pencil-img

501

Pozdravljena, jaz sem imela v treh letih tri SS user posted image  in dvakrat operativni poseg. Ko sem končno  user posted image  sem imela spet težave in to celo nosečnost, krvavitve, mirovanje, bolnica, . . . a nisem obupala, sedaj imam 15 mesecev staro, precej navihano pupo, našega user posted image  .

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

08.01.2008, 19:54

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Prva nosečnost b.p., druga: ss z abrazijo pri 10 tednih; tretja nosečnost: ss brez abrazije pri 8 tednih; četrta pa spet b.p. do konca. Prvič sem zanosila po 7 mesecih, vsakič naslednjič pa v prvo.

clock-img

09.01.2008, 15:22

clock-img

varci

pencil-img

194

Prvič ratalo v prvo - ss z abrazijo v 9. tednu. Sedaj je 4. mesec odkar ponovno poskušava in bom videla 20.1 ali sem user posted image

clock-img

09.01.2008, 16:48

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Druga nosečnost se je na mojo grozo končala v 9. tednu z abrazijo. Šlo je za napako v razvoju ploda. Naslednjič sem zanosila po 3. mesecih, nosečnost b.p. in zdaj imava doma 19 mesečnega razgrajača.
Tako da - pogumno! In vso srečo!

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

clock-img

09.01.2008, 21:19

clock-img

tally

pencil-img

5682

prva user posted image prazna gv (abrazija lani maja), letos maja pričakujemo user posted image . ratalo pa v prvo drugič. Nosečnost do sedaj b.p.user posted image

clock-img

15.01.2008, 22:21

clock-img

SIBI

pencil-img

177

Prva nosečnost: sami problemi, izcedki, krvavitve, bolnica, mirovanje... Vse skupaj se je končalo v 17. tednu zaradi razpoka mehurja in odteka vode. Naredili so mi tudi abrazio.

Druga nosečnost: vse bp. Zanosila 6 mesecev po abraziji, ratalo v prvo. Sedaj imamo doma našega sončka starega 14 mesecev.

clock-img

16.01.2008, 17:22

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Pred skoraj dvema letoma sem imela ss.Dolgo nisem mogla zanosit. Sedaj sem pa v 14 tednu.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem