cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

problematični del telesa

clock-img

24.07.2009, 22:02

clock-img

gloss

pencil-img

27

pozdravljeni,zanima me vaše mnenje, vaše izkušnje.visoka sem 168 cm,tezka 59 kg.
S postavo nimam težav, mogoče imam 5 kg preveč.Problem imam z zgornjim delom rok.prehranjujem se dokaj zdravo, ne ukvarjam se z nobenim sportom.
ali mislite da če bi trenirala še posebej na področju rok ali bi izgubila na masi zgornjega dela rok ali je rešitev samo še liposukcija?ker ljudje pravijo da maščobe na zgorjem delu rok ne moreš izgubiti.

hvala za vaše odgovore
gloss

clock-img

25.07.2009, 09:08

clock-img

jajula

pencil-img

1191

milsim da glede na težo maš čist prav kil, sploh pa ne 5 preveč!! ampak brez športa pa telo ni čvrsto, tko da mogoče se zarad tega počutiš da imaš višek. sigurno bi vaje pomagale, ampak ti mora kdo povedat točno katere in kako jih pravilno izvajat.

clock-img

27.08.2009, 19:23

clock-img

pika**

pencil-img

407

Živ,

je kar nekaj vaj za korekcijo "zastavic" , ki sem jih delala v fitnesu. Jih je treba videt oz. ti jih mora kdo pokazat.

bom pa poskusila opisat :

1. dej dlani skupaj kot da bi molila in roke dvigni nad glavo , vendar tako , da komolci ne gredo vstran narazen ampak čim bolj vzporedno s telesom - to je osnova.
vaja se izvaja z utežjo in sicer postopoma težo povečuj - npr začneš z ročko 2 kg ... do 7 kg delaš z 1 ročko O--------O primeš jo vmes in dvigaš čez glavo ponovi 3 serije po 20 dvigov. vmes med 1 serijo delaj kakno drugo vajo z ročko npr 2 ročki pred seboj dvigaj cik cak kot da bi mahala roke stegnjene spet 3 x po 20 zamahov.

2. vaja z vrvjo na fitnes napravi - obstaja vrv in sicer kot narobe obrnjen Y . držiš krake , vrv je seveda napeta z utežjo - cca 10 kg za začetek in jo vlečeš navzdol , krake povlečeš do konca, da so roke stegnjene ob telesu, nato pa spustiš vendar do položaja komolcev pod pravim kotom in spet nazaj stegni roke - za začetek 15 ponovitev 3 serije delajo samo roke , telo ne premikaš

je še , kot npr počepi - naslon za roke na kavču obrni se s hrbtom proti naslonu - primeš ga z rokami nazaj . rit ob kavč in se spuščaj , komolci čim bolj ob telo - 3x 20 počepov delajo bedra in roke - verjemi !!!!

Lp, Pika


_____________________________

am, bam, pet podgan

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem