cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

problem- vrtnice

clock-img

01.05.2007, 21:56

clock-img

malecka

pencil-img

1665

problem se je pojavil ko sva z taščo nujno mogli pred enim mececem izkopati- presaditi vrtnico plezalko, ki je bila vedno lepa polna cvetov. jaz sem se ful bala in sedaj vidim da upravičeno. naša vrtnica nič ne goni, čeprav sva jo fajn obrezali. sedaj pa mi svetujte kako naj jo rešim, ali jo morem porezat celo al jo pustim, al kako. dajte mi svetovat.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

02.05.2007, 07:09

clock-img

barbara b

pencil-img

589

Po moje je doživela grozen šok. Verjetno je že malo odganjala, ko sta jo presadili, sedaj pa se revica matra, da pride k sebi.
Če je zelo velika, bi jo jaz obrezala.Tak bo imela manj oči in bo laže zaživela.
In ne pozabi jo zaliti!!! Z gnojem pa ne pretiravaj.

clock-img

04.05.2007, 15:23

clock-img

san

pencil-img

4176

jaz sem mojo tudi morala lani prestavit in je lansko leto zato poččivala, je pa letos zato zelo lepo in bujno pognala in zacvetela

lp, s

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem