cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

probiotiki

clock-img

22.07.2010, 10:27

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

Mene pa zanima, če obstaja kakšna raziskava ali rezultati glede probiotičnih jogurtov?

V poplavi izdelkov nimajo vsi enake vsebnosti probiotičnih kultur,saj na deklaraciji piše le to, kaj je notri, ne pa tudi koliko! No,lahko bi bilo vsaj v procentih! Po vsej verjetnosti so ta razmerja različna!

A kdo ve kaj več o tem?

clock-img

22.07.2010, 10:34

clock-img

Anonimen

Ne poznam.

Po tistem, kar sem prebrala, je na dolgi rok najboljša izbira čisto običen navaden jogurt.

clock-img

22.07.2010, 10:48

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Ja, pred časom je bila raziskava v reviji VIP, samo ne vem točno katera številka. Pa nikar ne misli da so tisti, ki imajo največ reklam in se najbolj fensi slišijo, najboljši.

clock-img

22.07.2010, 13:53

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Na strani zveze potrošnikov sem brala. Vendar niso testirali vseh, zapomnila si pa nisem vseh rezultatov. Mislim da sta actimel navaden in ananas dala zelo dobre rezultate, pa tušev jogurt, ma poglej, ker res ne vem več

pa še tu nekaj http://www.l-m.si/aktualno/probioticni_jogurt_ego_najkakovostnejsi

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 22.7.2010 13:55:01 >

clock-img

23.07.2010, 10:19

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

hvala vam za odgovore, sem našla link ZPS, nevem pa kako bi prišla do te Vip revije, ker na netu kaj dosti ne piše!

http://www.zps.si/o-nas/revija-vip/zadnja-stevilka-september-2009.html?Itemid=363

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem