cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pristojnosti ravnatelja

clock-img

26.08.2011, 22:02

clock-img

3x mami

pencil-img

1046

prosim za pomoc, ce katera pozna kaj zakonodaje.

zanima me, do kje sedajo pristojnosti ravnatelja v vrtcih in do kje je njegova izkljucna moc glede odlocanja - brez posveta z vzgojitelji, brez posveta s starsi in brez niti obvestila ali namiga o tem, kar se bo oz kaj bi se lahko odlocilo.

skratka, do katere stvari lahko izjavi 'tako sem rekel in tako bo'. konec koncev se gre za nase otroke in nacin-smernice niso vseene...

za vsak podatek vam bom zelo hvalezna!

clock-img

26.08.2011, 22:16

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Ravnatelj je tudi pedagoški vodja in njegova beseda je edina in zadnja pri marsičem. V vrtcu verjetno v vsem.
V čem pa je problem?

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

26.08.2011, 22:27

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

Vsekakor mora tudi ravnatelj spoštovati zakonodajo, v vsakem pogledu..čeprav jih je več kot preveč še zmeraj velikih nadutežev, ki je ne...pa vendar...

če vas zanima kako ravnati v konkretnem primeru, mi pišite zs...pa bova tam nadaljevali...lp in vso srečo...

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

clock-img

26.08.2011, 23:08

clock-img

3x mami

pencil-img

1046

isabeaux, sem ti pisala na zs, pa ne vem, ce je poslalo user posted image

clock-img

29.08.2011, 09:21

clock-img

3x mami

pencil-img

1046

sem ti ponovno poslala ZS (zadnjic zgleda ni slo skozi). zelo ti bom hvalezna za odgovor, jaz nimam besed in se manj idej...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem