cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

primeren kamp v Istri

clock-img

11.02.2008, 11:58

clock-img

*zvezdica*

pencil-img

1291

Na morje nameravamo iti letos bolj zgodaj (začetek junija), ker imam avgusta rok. Ker imamo nov šotor in je možek oh in sploh zagrizen za kampiranje me zanima kje je kakšen lušten kamp, primeren za otroke, z velik sence. Imamo enega skoraj 2-letnika, pa jaz bom že kar feleetno noseča takrat. Šli bi pa nekam blizu (S Istra), če me kaj slučajno zagrabi, da smo lahko hitro v Izolski porodnišnici.

Marcel in Zarja

clock-img

11.02.2008, 12:03

clock-img

maruškaŠ

pencil-img

1282

Park Umag (poglej na netu), je ful lepo urejen, zelo primeren za družine in ima in sončne in senčne lege...

clock-img

11.02.2008, 12:16

clock-img

Anonimen

Drigače je kamp Sirena pri Novigradu tak miren, majhen kamp, ves je v borovem gozdu. Plaža je betonska (ampak taka lepa, z vgrajenimi hladkimi kamni), imaš pa tudi zraven hotelskkii bazen, ki se ga lahko uporablja oz. nihče ne kontrolira. Sanitarije so krasne.user posted image  Tudi za sprehod do mesta z vozičkom je fletno, hodiš kakšnih 10 minmut.
Ja pa takoj poleg kampa in zelo blizu tudi eno otroško igrišče z mivko, samo tam je pa šit, ker nis ence niti nobenega stola ali klopce za usest.

Če te še kaj zanima, kar vprašaj, smo ene 8 let tam imeli pavšal.

clock-img

11.02.2008, 14:32

clock-img

iva01

pencil-img

961

kaj pa un Bi village pr Puli a je fajn je že bila kera

clock-img

11.02.2008, 21:06

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Pa kamp Medulin.Maš mivko, maš senčko, maš porodnišico Pulauser posted image

clock-img

14.02.2008, 23:16

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

kaj pa un Bi village pr Puli a je fajn je že bila kera

Meni ni všeč...mi je preveč umeten...sicer je vse lepo urejeno, čisto in nove ampak zame ta kamp nima dušeuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

14.02.2008, 23:18

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

maš porodnišico Pula

Porodnišnice Pula ne bi priporočila..je ena najslabših  na Hr....user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

clock-img

15.02.2008, 13:41

clock-img

blak

pencil-img

660

Park Umag, bivši Ladin gaj, kakih 15km od Umaga proti Novigradu.

Še link:
http://www.istracamping.com/EN/camps/Park_Umag_1839.itu

clock-img

15.02.2008, 18:42

clock-img

katja84

pencil-img

33

zdravo!

na tej strani so kampi v istri in drugot:
http://www.camping-guide-croatia.com/hrvaska/index.html

LP Katja

clock-img

28.06.2008, 13:31

clock-img

Enejika

pencil-img

1

Pozdravljeni!

Mene pa zanima,če ima kdo iskušnje s kampi v Savudriji ali Umagu!Kako je s tem,če nimaš predhodne rezervacije, se najde kak prost kamp?

Hvala in lep pozdrav

Eneja

clock-img

31.01.2009, 16:07

clock-img

cowgirl

pencil-img

299

*zvezdica*: Hehe enako premišljujeva. Tudi jaz sem avgustovka ampak bova do avgusta še v dvoje. Midva bova tudi, kot zagrizena kameprja odšibala kam v Istro - Rovinj, Umag, Savudrija... So mi pa ljubše prodnate plaže, kot karkoli drugega. 
Ali se vam zdi pretirano utopično, če si mislim, da bom zadnji mesec še zmožna na dopust na morje (med porodniškim dopustom)?
Kakšno posteljo boš uporabljala *zvezdica*? Jaz premišljujem o napihljivem jogiju za dve osebi. Upam, da bo dovolj prostora za oba in moj trebuh. ;)

Carpe diem

clock-img

01.02.2009, 17:03

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Valkanela in  turist kamp pri vrsarju.

clock-img

02.02.2009, 18:28

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Kavgirl, tole je zdezdica drugače pisala že pred enim letom, takod a ona je do zdaj (upam) že rodila.user posted image

Velika rit je velika stvar.

clock-img

03.02.2009, 10:23

clock-img

cowgirl

pencil-img

299

user posted image user posted image user posted image
najbrž ni šlo drugače... kot da je rodila. Mogoče se še kaj javi. user posted image

Carpe diem

clock-img

01.03.2009, 20:45

clock-img

albert

pencil-img

16

Mal pozno sem se vključila v tole debato, ampak res moram povedati svoje mnenje. Mi so lani iz radovednosti enkrat šli mal pogledat v Valbaldon. Bi Village pa res odsvetujem komurkoli, ki mu je kampiranje ljubo. Res je ogromno animacijske infrastrukture, ampak nobene prave sence razen v enem kotičku na koncu kampa. To je res totalno urbaniziran kamp. Škoda. Da o ceni niti ne govorim.

LP

P.

clock-img

16.04.2009, 12:39

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: albert
Bi Village pa res odsvetujem komurkoli, ki mu je kampiranje ljubo. Res je ogromno animacijske infrastrukture, ampak nobene prave sence razen v enem kotičku na koncu kampa. To je res totalno urbaniziran kamp. Škoda. Da o ceni niti ne govorim.

Jaz sem pa ravno tega gledala zdajle za prvomajske, pa se mi sploh ne zdi drag. Pa fajn je, ker ima velik bazen. Za poleti pa vsekakor tudi meni ni do tako multiurejenega kampa, sploh če je res drag.

Evo cene, menis e ne zdi drago:

http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=90

< Sporočilo je popravil Splišni -- 16.4.2009 12:41:07 >

clock-img

16.04.2009, 13:02

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Splišni, jaz ti tudi ne priporočam Bi Village. 

clock-img

16.04.2009, 13:25

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Splišni, jaz ti tudi ne priporočam Bi Village. 

Ja saj za poelti, za glavni dopust mi na kraj pameti ne pride, ampak zdajle za prvomajske se mi pa zdi fajn, ker je bazen, pa najbrž kakšno igrišče ali kaj takega za otroke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem