cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prilagojeno mleko

clock-img

12.01.2005, 17:50

clock-img

Carmen

pencil-img

126

Pozdravček!
Naša mala je stara 1 mesec in ker se je rodila precej velika (čez 4 kg), ji moram že od rojstva dodajati prilagojeno mleko. Zanima me, kako dajati otroku mleko, če moraš npr. za več ur od doma in je potrebno vzeti s seboj otroka in mleko. Kakšne so vaše izkušnje s tem.
Hvala za odgovore!

clock-img

12.01.2005, 18:58

clock-img

janjja

pencil-img

1078

V flaško nalijem precej toplo do vročo vodo in jo dam v termosko. zraven še vzamem prilagojeno mleko, seveda v posodici primerni za to in merico ter ko potrebujem naredim hrano. toploto drži kake tri ure.

clock-img

12.01.2005, 19:10

clock-img

Anonimen

Jaz sem kupila 2dl termos posodo, ki jo doma napolnim z vročo vodo. V posebni posodici imam prilagojeno mleko v prahu, to pa skupaj z merico v drugi posodi. Seboj imam tudi eno do dve sterilizirani steklenički. Ko je otrok lačen, vzamem stekleničko, vanjo nalijem vodo s termos posode in v vse skupaj s pomočjo merice vsujem ustrezno količino mleka v prahu, premešam in obrok je pripravljen.
Vse skupaj imam v nahrbtniku, v katerem nosim tudi ostale potrebne stvari.

clock-img

12.01.2005, 20:54

clock-img

Anonimen

Punce, v lekarni se kupi ekspanzijska posodica s prekati, vanje natrosiš potrebno količino mleka v prahu, pokrovček se vrti in ima odprtino, pripravljeno količino potem v vodo samo še streseš. To sem jaz uporabljala tudi doma, da mi ni bilo vsakič sproti treba z merico vsipati prahu v vodo.

clock-img

13.01.2005, 10:06

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Jaz delam takole...

Pripraviti moram hrano z 180ml vode in 6 žličk mlekca...

V termoski imam toplo vodo, v posebej steklenički pa hladno. Tako najprej nalijem 90 ml v eno stekleničko, primešam mlekeca, zmešam, dodam 90 ml hladne vode, premešam in že jemo...

clock-img

13.01.2005, 13:39

clock-img

Anonimen

U, Splišni, hvala ta informacijo. Meni gre fajn na živce, ko moram prekladat tisti mlečni, vse skupaj se mi zdi tako nehigienično, zato tudi dvojna posoda.
Bomo nabavili!

clock-img

14.01.2005, 09:39

clock-img

ajda11

pencil-img

116

LP

Avent ima disperzijsko posodo, ki ima tri prekate, stane tam okoli dva jurja in se dobi v Arielovih trgovinah. Za tam vem da sigurno, ker so uvoznik Aventa, drugače pa mislim, da jo imajo tudi druge otroške trgovine. Videla sem jo že tudi v DM.

Suzana

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem