cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pričakujemo junija 09

clock-img

10.12.2008, 13:18

clock-img

rosajelka

pencil-img

62

Ojla!!!! Junija pričakujem dvojčkauser posted image user posted image a je še katera ,ki junija pričakuje dvojčke???'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2008, 13:21

clock-img

mlinar

pencil-img

236

Nisem v pričakovanju pa vseeno user posted image user posted image user posted image user posted image in lepo ter zdravouser posted image  ti želim

clock-img

10.12.2008, 19:38

clock-img

dodi

pencil-img

1176

Sem v pričakovanju,toda tokrat ne dvojčkov in imeli bomo 11 dete v juniju...user posted image

Mirno in lepo nosečnost ti želim... user posted image user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

clock-img

11.12.2008, 07:50

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Rosajelka, čestitke!user posted image  
imam rok 26.maja...smo pa 'vse' dvojne nosečke zbrane na temi 'Nekaj vpr. o dvojčkih', če te bo karkoli zanimalo!
Vso srečo!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

31.12.2008, 12:45

clock-img

mami83

pencil-img

11

rosajelka, čestitke
tudi mi smo v pričakovanjuuser posted image user posted image , in sicer v juliju 2009user posted image user posted image

clock-img

15.01.2009, 08:48

clock-img

Snezinka4

pencil-img

447

Rosajelka, tudi jaz konec junija pričakujem dvojčka.

LP

clock-img

01.02.2009, 09:41

clock-img

Belen

pencil-img

2348

pozdravljene,
jaz imam tudi julija 2009 rok. Sicer malo sodelujem tudi na uni temi,ampak tam so punce,ki so fulll naprej oz.imajo že kmali za rodit. Mogoče bi bilo boljše da me ki smo od maja-junija dalje pišemo tukaj, saj so one že dosti tem obdelale. Se strinjate? :)

lp

clock-img

06.02.2009, 22:12

clock-img

nushka

pencil-img

48

lepo pozdravljene,

tudi sama pričakujem junija 2009 dva otročička. danes sem imela pregled (22 teden) in je velikost enega ( CRL) 15,70 cm, teža 441 g ter drugega (CRL) 14,69 cm, teža 418 g. koliko so pa težki vaši dvojčki? ginekologinja je rekla, da je teža primerna, me pa vseeno zanima koliko so tehtali vaši?

nočko

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem