cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

previjalna podloga

clock-img

06.02.2008, 14:03

clock-img

pikica_30

pencil-img

486

mene pa zanima, kje se lahko kupi tista lesena previjalna podloga, ki jo lahko poljubno premikaš: npr. daš na komodo, posteljo, pralni stroj...ali se dobi različnih velikosti npr. 60x80 ali 80x80? kaj pa blazina (mehka podloga) za na vrh? hvala!

clock-img

06.02.2008, 14:08

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Videla v baby centru v Lj.

clock-img

06.02.2008, 14:18

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Jaz sem je kupila v pikapolonici nekje okrog 20 evrov je bila

Najdojenček

clock-img

06.02.2008, 16:28

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

V BC. user posted image

clock-img

06.02.2008, 20:36

clock-img

pikica_30

pencil-img

486

in koliko so velike: širina x globina?

clock-img

02.09.2016, 15:25

clock-img

MarieSophie

pencil-img

6

Mene pa zanima, katere previjalne podloge oziroma blazine se vam zdijo boljše - trše ali mehkejše? Ter še eno vprašanje, ki se ne tiče te teme - rabljena banjica za kopanje... da ali ne? Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore user posted image user posted image

clock-img

28.10.2016, 09:34

clock-img

bucka*

pencil-img

407

Živjo!

Kar se tiče previjalnih podlog, so vse ok, odvisno pa je, kaj rabiš, oziroma kako jo boš uporabljala. Sama sem pri prvem dojenčku imela narejeno po meri (dobila rabljeno), zdaj pri drugem je pa malo manj prostora, se bo pa treba spet drugače organizirat :)
Gledala sem previjalne podloge s trdo podlago, ampak se mi zdijo čisto preozke, tko da sem to opcijo takoj ovrgla. Raje sva sama naredila (iz iverčne plošče) podstavek, ki ga bova dala na običajno komodo, nanj pa previjalno podlogo. kupila sem pralno podlogo, ki ima spodaj nedrseče dno, takih dimenzij, kot mi je ustrezalo. Čez itak pride podloga za enkratno uporabo, je bolj praktično, ker na začetku precej lulajo :) tako iverčno ploščo lahko daš tudi na kakšno mizo, nekateri dajo na pralni stroj...
Za dojenčka je bolje, da je med previjanjem/preoblačenjem na trši podlagi, tko da varianta previjanja na postelji naprimer, samo na podlogi, ni ravno priporočljiva za vsak dan. tudi zate ne, fino je, če je na pravi višini. Če nimaš prostora, obstajajo tudi stenske previjalne mizice, ki se zložijo.

Kar se pa tiče banjice za kopanje... čisto odvisno od tvojega prepričanja... sej se jo da oprat, razkužit, kakorkoli. Mi smo pri prvem imeli dve, ker smo bili še malo bolj leteči (ne na svojem) in kot rezerva je služila moja banjca (27 let stara). Zdaj pri drugem bomo uporabili tisto, ki jo je prvi dobil novo :)

upam, da sem ti kaj pomagala :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem