cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

previjalna miza

clock-img

10.10.2004, 15:34

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Na internetu sem našla previjalno mizo, sedaj me pa zanima če je slučajno katera videla, da bi tako kje v trgovini prodajali. Rada bi jo namreč videla v živo.

Tukaj je internetni naslov in želim si previjalno mizo, ki je pod številko 10028 ime cipro

http://www.enakupi.com/zaotroke/previjalne-mize03.html

hvala vam za kakršnokoli informacijo :bravo:

clock-img

10.10.2004, 15:41

clock-img

ninca

pencil-img

995

je full cortkana :zajcek: ampak kje bi jo lahk vidla pa ne vem...:zmeden:

clock-img

11.10.2004, 14:22

clock-img

naniplus4

pencil-img

164

Glede na to, da je od Kobota, bi se jo znabiti dalo dobit v trgovini Zajček (Forme, med Šk. Loko in KRanjem).

clock-img

11.10.2004, 15:43

clock-img

niki5

pencil-img

1902

imaš mogoče točen naslov?

clock-img

12.10.2004, 12:49

clock-img

asso

pencil-img

3700

Previjalno mizo je bolje kupiti tako, ki ima banjico zraven previjalne, ne pa pod, ker je malo težko kopat otročka in potem vzemat ven otročka in to dajat dol, pa gor brisačo...

Bolj priročne so te, ki imajo eno zraven drugega oz. takšno, ki se povleče banjica ven iz predala.

Lp assso

clock-img

12.10.2004, 22:05

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Previjalno potrebujem bolj zaradi samega previjanja (banjice niti ne), drugače pa otročka nameravam kopati v čebričku. Večinoma pa imajo take previjalne kar banjo zraven, drugače bi jo zlahka lahko pogrešala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem