cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

previjalna miza?

clock-img

05.06.2004, 08:56

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Živjo!

mene pa zanima, ali je fino, da ima previjalna miza pri strani ob previjalni blazini še kakšno odlagalno površino za lavorček, plenice... ali kaj podobnega. Prosim odgovorite mi tiste, ki jih že uporabljate. Kaj bi morala imeti ta mizica, omarca. Nama jo bo namreč naredil fant, pa se bova zato lahko mal zmišljala.

Že vnaprej hvala in LP Lunca

clock-img

05.06.2004, 10:03

clock-img

Lea

pencil-img

26

Pozdravljena!
Tudi mi uporabljamo doma narejeno previjalno mizo (leseno), na njej pa imamo še debelo peno in naša previjalna miza je kar velika cca. 1mx1m, zato nimamo posebej narejene odlagalne police, ker je toliko prostora, da lahko imam še vse kaj drugega zraven gor. Miza pa vsebuje še predal oz. polico, z vrati, kjer imam spravljene plenice, kremice in ostalo negovalno kozmetiko in pripomočke. Kaj več pa ti žel iz lastnih izkušenj ne morem svetovati, edino to, da je velika previjalna miza res "zakon".
LP

clock-img

06.06.2004, 15:12

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Lea hvala za odgovor.

Lp Lunca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem