cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

previjalna

clock-img

21.09.2004, 21:58

clock-img

cinci

pencil-img

403

punce prosim če mi pomagate kje se mi bi najbolj splačalo kupit previjalno.
Pa NE BI tiste z banjo,jest bi tako da jo bi pol lahk še zmer uporabljal za omaro-ko se ne bomo več previjal;)a se v avstriji splača??
Prosila bi še če mi lohk katera napiše kako se v nemščini reče "previjalna" da bom še mal po spletu pobrskala da vidm če bi se mi splačal:ups::zmeden::zmeden:

Hvala,Cinci 34t 4/7

clock-img

21.09.2004, 22:15

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ojla, po nemško se reče 'WICKELTISCH'.
Drugače pa si najbrž mislila previjalno komodo (Wickelkommode)- to boš najceneje dobila v Sadeku v Rimskih toplicah.

LP

clock-img

21.09.2004, 23:49

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Tud jst priporočam Sadeko. Lahko ti jo pošljejo celo po pošti. ;)

clock-img

22.09.2004, 07:32

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jaz sem jo kupila kar v baby centru...je taka velika, s tremi velikimi predali...kar se bo uporabljalo tudi po tem, ko malega ne bomo vec previjali...zanjo sem odstela 45k sit...malo drazja, ker sem hotla v beli barvi..je pa vredna vsakega tolarcka :)

clock-img

22.09.2004, 08:04

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Jest mam tud tako z tremi predali pa na levi strani imam pa vrata pa dve polički je ful fajn pa se moj srček mi jo je naredil:bravo:

clock-img

22.09.2004, 10:25

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Jaz sem jo kupila v Ikei. Trije veliki predali, zgoraj pa posebej podaljšan del, ki se da pozneje dol-ko ne rabiš več previjalne. Pred slabim letom dni je bila akcija in je stala 80€. Sedaj pa ne vem koliko pride, ampak po moje ni kaj dosti dražja(če jo še imajo). Bom pogledala, če gremo kaj v Ikeo zdaj v kratkem in ti lahko sporočim. Lahko tudi našo slikam in jo dam v album, da vidiš. Če želiš.

LP:miska:

clock-img

22.09.2004, 11:17

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz pa sem jo nabavila v Sadeku v Jurkloštru. Masiven les, barva white wash (prosojna bela, da se vidi struktura lesa). Pravzaprav je super lepa komoda s štirimi predali in odstranljivim nastavkom, za potem, ko previjalne ne rabiš več. Cena 32.000.

V Sadeku delajo le za izvoz v Anglijo in Francijo, da pa se kupit direkt pri njih v firmi. So zelo prijazni, pa njihovi izdelki so res lepi.

clock-img

22.09.2004, 11:28

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Sem šele zdaj zgoraj videla, da Sadeko priporočajo tudi druge punce:)-. Jurklošter je pri Rimskih Toplicah.

clock-img

22.09.2004, 15:42

clock-img

cinci

pencil-img

403

a pa ima mogoče katera internet naslov:ups:od tega i
z rimsskih toplic,sem gledala pa stran ni mogoče odpret:zmeden:
al ste se ve kr tja zapeljale:sloncek:

clock-img

22.09.2004, 17:35

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz sem jih poklicala, telefonsko sem našla na netu, pa je nimam več na žalost. Poskusi na informacijah. Potem sem se pa tja zapeljala. Je sicer kar bogu za nogo, ampak so mi lepo razložili in ni bilo problem najti.

clock-img

22.09.2004, 17:41

clock-img

cinci

pencil-img

403

hvala:bravo::bravo::)

clock-img

22.09.2004, 17:49

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Jaz imam tudi od Sadeko-ja. Tako na en predal zgoraj in spodaj na vratce-notri sta še potem dva predala. je pa snemljiv zadnji del tako da je lahko kasneje omarica. Bila pa je 25.000,00

clock-img

22.09.2004, 17:52

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Aja! Tel. št. je 735 60 30 ali 735 60 31. Ena od teh je sigurno mislim pa je druga fax.

clock-img

22.09.2004, 18:02

clock-img

cinci

pencil-img

403

sisi25 kolk časa nazaj si jo pa kupla,k to je pa res pocen v primerjavi z drugimi;)
a si šla tja iskat, a to imajo zraven trgovino:sloncek: al kak

clock-img

22.09.2004, 19:46

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Če ti lahko še jaz odgovorim - jaz sem šla tja iskat. Pravzaprav nimajo trgovine, samo en tak mali razstavni prostor, zrihtaš pa vse na licu mesta. Jaz sem kupila komodo pred dvema mesecema. Imajo kar lepo izbiro različnih modelov, ni pa nujno, da imajo vedno vse na zalogi.

clock-img

22.09.2004, 21:57

clock-img

cinci

pencil-img

403

janička hvala za odg.Kolk si pa ti plačala za komodo?

clock-img

22.09.2004, 22:06

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

32.000. Vredna vsakega tolarja. Meni je ful lepa, res.

clock-img

23.09.2004, 07:57

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Jaz sem mizico Sadeko kupila v Baby centru v Domžalah. Dala sem sicer zanjo malo več (40.000), a se mi je splačalo, ker stanujem tam zraven, so mi jo celo v stanovanje prinesli.

LP, Pikca

clock-img

23.09.2004, 13:50

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Jazs em jo kupila pred dobrim mesecem. Je pa tako kot je Jančika napisala. Jaz sem vzela v barvi češnje in je bila zadnja. Imeli pa so še belo. Najboljše da pokličeš in vprašaš. Se pa ta moja imenuje country.

clock-img

23.09.2004, 13:52

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Aja še to. Moja je druga klasa zaradi napake. Ima pa samo mickano napakico, ki je sploh ne najdeš če ne veš zanjo in to je da je malo bolj tako kot zažgana in še to samo milimeter. Jaz sploh nisem opazila. Če pa bi vzela prvo klaso je cena 28000,00. ampak meni ni bilo nobene razlike.

clock-img

23.09.2004, 17:21

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ja, v Sadeku imajo profesionalen odnos: povejo ti za vsako napakico- in seveda tudi ustrezno znižajo ceno 'škart' izdelka.
Pri Lipu Poljčane je pa ravno obratno...oprostite, če šimfam, ampak tako je...Tam poskušajo prodati VSE in računajo na to, da se kupcu ne bo dalo pritožiti oz. da se ne bo upal...To vem, ker so mi poslali neobrušeno in oh in sploh šlampasto narejeno posteljico- seveda sem jo reklamirala..No, zato res priporočam Sadeko- super so, prijazni, ustrežljivi, 1A KLASA!!

clock-img

23.09.2004, 21:18

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Meni so v Sadeku prodali okrušeno pojstlco in to precej! Poklicala sm jih in so rekli naj jo prinesem nazaj... Iz Ljubljane...v Rimske Toplice... Sm bla ful razočarana. :( Tam so se mi zlo opravičval in mi hotl dat drugo, samo tega modela niso več imeli, tko da so mi jo vzeli v račun za previjalno, s katero sm pa res zlo zadovolna glede izgleda, materiala...(no, sicer se je predal že odlepu, pa je mož popravil):)-:)-:)- So mi pa dali v opravičilo otroški stolček in bli res prijazni. Absolutno se pri njih splača celo škatlo že tm odpret in podrobno pregledat, ker nikoli ne veš. ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem