cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

preverzne sanje

clock-img

22.06.2006, 22:22

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

meni se ful pogosto sanja da seksam s popolnim neznancemuser posted image user posted image  

Srečna družina

www.bambino.si

clock-img

22.06.2006, 22:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.06.2006, 22:46

clock-img

Win1

pencil-img

143

Minkaa, če dovoliš dam predlog. S fantom ali možem se dogovorita da se dobita v lokalu, obleci se hot usedeta se pa vsak za svojo mizo. Začni igro in ga zapeljuj na vse načine. Ko boš vidla da je zagret se lahko skrijeta v temen kotiček lahko je tudi zunaj mu zaveži očke in mislim da boš doživela občutke seksa z neznancem

clock-img

22.06.2006, 22:50

clock-img

tipka

pencil-img

386

Meni se pa nikoli ne sanja, da seksam z neznancem, še seksa v sanjah se ne spomnim nobenega.user posted image   Morda nejasno, ne vem.user posted image

clock-img

22.06.2006, 23:39

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

pa najin seks je že zdaj hot in odličen tako da  user posted image

Srečna družina

www.bambino.si

clock-img

23.06.2006, 06:28

clock-img

srki

pencil-img

9222

Meni se pa včasih sanja, da sicer sexasm z mojim (njegova podoba), vendar pa karakter ni njegov, obnašanje ni njegovo, ful čuden občutek.....

clock-img

23.06.2006, 08:04

clock-img

Sita

pencil-img

926

Če to sanjamo, je znak, da smo potrebni. Rešitev: zadovoljitev potrebe v budnem stanju in ne bo več takšnih sanj.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

23.06.2006, 10:53

clock-img

muki1

pencil-img

7193

user posted image  welcome to the club.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

23.06.2006, 13:22

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

IZVIRNO SPOROČILO: Sita

Če to sanjamo, je znak, da smo potrebni. Rešitev: zadovoljitev potrebe v budnem stanju in ne bo več takšnih sanj.

pa sej ne morem bit skoz potrebna user posted image mislim da to ni pravi odgovor

Srečna družina

www.bambino.si

clock-img

23.06.2006, 13:55

clock-img

Anonimen

Jooooj jst mam tok rada take sanje user posted image user posted image user posted image

Se zjutraj zbudim kot prenovljena user posted image . Pa hočem še malo nazaj sanjat, pa kr ne gre user posted image

Se mi vedno kaj norega sanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.06.2006, 14:00

clock-img

Anonimen

jaz sem enkrat sanjala, da sem s Francetom Prešernom. Čist res, se ful živo spomnim tistega njegovega črnega plašča.

clock-img

23.06.2006, 15:01

clock-img

Sita

pencil-img

926

Hm, al bina, mogoče ti je bil pa všeč tisti igralec, ki ga je igral (če si gledala film o Prešernu) - Pavle Ravnohrib? Mislim, da mu je tako ime, on tudi vodi oddajo "Male sive celice".

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

23.06.2006, 15:04

clock-img

Sita

pencil-img

926

Ali pa te je prišel osvajat Prešernov duh? user posted image  
To je hec - ne zameri mi. Samo razmišljam, zakaj ravno Prešeren ....

clock-img

23.06.2006, 17:52

clock-img

Anonimen

Mogoče je pa to samo asociacija na Povodnega moža, mmmmmm?

Al bina a bi rada, da si te Povodni mož vzame? user posted image  

clock-img

25.06.2006, 18:52

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Prešeren verjetno zato, ker je Al Bina taka huda intelektualka user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

25.06.2006, 19:47

clock-img

dory

pencil-img

8852

mene na vsake tolk cajta obisce bonouser posted image  hudo dober kar pocneva....ampak france preseren?? tle se pa vse zacne pa vse neha albincauser posted image

clock-img

25.06.2006, 22:20

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

France Prešerenuser posted image user posted image user posted image Ta me pa res še ni obiskal v sanjah user posted image

Srečna družina

www.bambino.si

clock-img

26.06.2006, 21:17

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Tudi meni se dogajajo take sanje user posted image user posted image

clock-img

27.06.2006, 13:30

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Jaz sem v nosečnosti velikokrat sanjala da sexam s svojim. Sedaj po nosečnosti pa sexam v sanjah z neznanci. user posted image  kaj čmo

clock-img

28.06.2006, 21:32

clock-img

Babaloo

pencil-img

141

Men se take sanje prav fajn zdijo. Sem zjutraj potem tako prijetno razpoložena. Sam da se mi je do zdaj sanjalo samo kako sexam z možem. Neznancev še ni bilo.

clock-img

29.06.2006, 14:41

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

jaz sem enkrat sanjala, da sem s Francetom Prešernom. Čist res, se ful živo spomnim tistega njegovega črnega plašča.

user posted image user posted image user posted image  Kok sem se nasmejala. Pa ne v negativnem smislu, da bi mislila da se zmišljuješ, ampak res od srca. A si dolgo plašč odmikala, da si prišla do njegovega premoženja?

clock-img

30.06.2006, 19:59

clock-img

malika

pencil-img

3199

uf non stop user posted image  . Najbolj zanimivo pa je., da me vsi ti moji sanjski neznanci dosti bolj zakurijo kot moj user posted image user posted image user posted image user posted image
No naslednji dan imam pa tako malo čudne občutke in ne vem ali naj imam slabo vest, ali naj se smejem,...  pa saj moj ima iste sanje user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

02.07.2006, 10:29

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

HVALA BOGU POL LE NISEM EDINA ČUDAKINJA user posted image user posted image user posted image user posted image  

Srečna družina

www.bambino.si

clock-img

02.07.2006, 17:48

clock-img

Tamauchica

pencil-img

35

IZVIRNO SPOROČILO: Minkaa

HVALA BOGU POL LE NISEM EDINA ČUDAKINJA user posted image user posted image user posted image user posted image  

Uf ne nori.... kakšno obdobje so prav stalnica pri meni user posted image  ... samo so pa moje erotične sanje včasih totalno odštekane... čisto nepovezani elementi in stvari ki sploh ne vem če bi jih bilo v realnosti  možno izvesti  user posted image user posted image

clock-img

02.07.2006, 22:01

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Vse se dá, če se le hoče! user posted image user posted image

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem