cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

preurejanje stanovanja

clock-img

08.07.2006, 14:03

clock-img

Anonimen

je tukaj kdo,ki bi mi zrisal ali kako drugače svetoval,kako naj v obstoječem stanovanju dobimo otroško sobo?
vsi prostori so tako čudno razporejeni,meni se zdi vse skupaj precej nefunkcionalno.
imamo kuhinjo,dnevno,spalnico,in 2 kopalnici in eno majhno sobico,kjer so omare.
to bi bilo treba vse skupaj obrniti,da bi dobili eno sobo za deklici.
eno idejo imam,ki bi bila najlažja in najbolj poceni,ma vseeno bi rada še kak nasvet.
tenx in lep pozdrav!

clock-img

08.07.2006, 20:49

clock-img

mika

pencil-img

6485

Nariši tloris stanovanja z dimenzijami, pa da vidimo kaj se da naredituser posted image .

clock-img

08.07.2006, 22:41

clock-img

Anonimen

zmenjeno.malo bo trajalo,da vse to zmerim in zrišem...je ful nekih kotičkov v 3 dni...
kam ti pa pošljem pol vse skup?

clock-img

09.07.2006, 11:01

clock-img

k1

pencil-img

1649

ti svetujem, da daj to gor na forum www.podsvojostreho.net tam ti bojo znali hitro svetovati.

pa upam da ni prevelika reklama za to stran, samo je pa za nas graditelje zelo uporabna.

clock-img

09.07.2006, 18:57

clock-img

Anonimen

enepar nas je arhitektk tuki....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2006, 21:55

clock-img

mika

pencil-img

6485

enepar nas je arhitektk tuki....

ah, kje pa. sem pa 'spackala'user posted image  svojo hišo . ko diplomiram, upam da čimprej, je čist možno da se poslovno srečavauser posted image ,ker študiram gradbeništvo.

clock-img

09.07.2006, 22:14

clock-img

Anonimen

mika jst sem planer, ampak nas je res enpar arhitektk; do zdej sem naštela 2 aktivni. zihr pa nas je več.

Drgač gradbenic je pa kar nekaj.Tko da tudi tvoji nasveti na tej strani so dobrodošli...

clock-img

12.07.2006, 22:00

clock-img

Anonimen

ok,punce,samo kako naj dam gor tloris stanovanja z vsemi merami?!
se mi že skor mal mudi...smo mislili uredit zadevo preden začne šola,se pravi,da imamo še lih 1 mesec fore...jooj,a nam bo ratalo????
ok,dejte mi povedat,kam in kako pošljem podatke,pa da vidimo,kaj se da narest.
tenx in lep pozdrav z morja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem