cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prenova kopalnice

clock-img

09.06.2006, 18:14

clock-img

ma19teja

pencil-img

186

Kako ste se odločili/e za prenovo kopalnice, a ste dali vse enemu podjetju na čez ali pa najeli več majstrov (vodovodarja, keramičarja,...).

Malo sva omejena s časom in navadno posamezni majstri ne pridejo takrat kot se dogovriš - zato malo razmišljava o najemu podjetja Banca iz Kranja. A pride dosti dražje, če je samo eno podjetje? Jih poznate in kakšne imate izkušnje z njimi. So kvalitetni in točni?

Hvala in lp,

Mateja

clock-img

09.06.2006, 20:11

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Hej!

Saj ne rabiš ravno podjetja najet. Moj oče se ukvarja z zaključnimi deli v gradbeništvu (polaga keramiko), pa zrihta vse (vodovod, parketarstvo, zidarijo,...). Malo pokliči okol in povprašaj. Je pa tako da večina res dobrih je zdaj že zelo zasedena.

LP Tina

clock-img

01.07.2006, 14:47

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Mateja, Banca je 1x draži od Obrtnika šk. Loka. Pri nas je obrtnik že delal in je dobro opravil.

clock-img

01.07.2006, 20:04

clock-img

Anonimen

moj kolega tut dela komplet prenove..ma vač majstrov pa vse zorganizira..če te zanima piši privat

clock-img

02.07.2006, 07:43

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Pri nas je Banca naredila predračun, pa je moja starša skoraj kap zadela, ko sta videla koliko bi  zneslo. Pa imamo zelo majhno kopalnico user posted image . Potem pa sta dala delat nekomu drugemu, pa je bilo za polovico ceneje user posted image , tako da malo okoli pokliči, ker se cene zelo razlikujejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem