Kako ste se odločili/e za prenovo kopalnice, a ste dali vse enemu podjetju na čez ali pa najeli več majstrov (vodovodarja, keramičarja,...).
Malo sva omejena s časom in navadno posamezni majstri ne pridejo takrat kot se dogovriš - zato malo razmišljava o najemu podjetja Banca iz Kranja. A pride dosti dražje, če je samo eno podjetje? Jih poznate in kakšne imate izkušnje z njimi. So kvalitetni in točni?
Hvala in lp,
Mateja
09.06.2006, 20:11
tinatona
2613
Hej!
Saj ne rabiš ravno podjetja najet. Moj oče se ukvarja z zaključnimi deli v gradbeništvu (polaga keramiko), pa zrihta vse (vodovod, parketarstvo, zidarijo,...). Malo pokliči okol in povprašaj. Je pa tako da večina res dobrih je zdaj že zelo zasedena.
LP Tina
01.07.2006, 14:47
TONČI.
1695
Mateja, Banca je 1x draži od Obrtnika šk. Loka. Pri nas je obrtnik že delal in je dobro opravil.
01.07.2006, 20:04
Anonimen
moj kolega tut dela komplet prenove..ma vač majstrov pa vse zorganizira..če te zanima piši privat
02.07.2006, 07:43
LARIKA
701
Pri nas je Banca naredila predračun, pa je moja starša skoraj kap zadela, ko sta videla koliko bi zneslo. Pa imamo zelo majhno kopalnico . Potem pa sta dala delat nekomu drugemu, pa je bilo za polovico ceneje , tako da malo okoli pokliči, ker se cene zelo razlikujejo.