cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prenosna postelica v prikolici

clock-img

01.05.2008, 16:35

clock-img

fraa

pencil-img

19

Ker letos načrtujemo dopust v kampu pa me zanima ali v počitniško prikolico gre prenosna postelice??? nujno bi potrebovala ta podatek .... prikolice gledam na netu, pa se mi zdi da je tisti prehod full ozek! hvala

clock-img

01.05.2008, 18:36

clock-img

norge

pencil-img

377

Mislim, da zelo težko. Mi imamo zelo veliko prikolico (dvokolesno) in nam ni šla vmes. Sem pa tam, ko se podre mizica in se lahko naredi ležišče, tisto mizo ven dala in tam notri postavila posteljico, sicer ni preveč praktično, ker je tudi tako zelo težko mimo hodit. Naša prikolica ima na koncu dve ločeni postelji z jogiji, eno veliko ležišče in to vmes, ki se zloži iz te mizice. Tko, da smo samo enkrat to prakticirali na morju, potem smo pa kar podrli to mizo, naredili ležišče, pobrali pene iz ostalih postelj, naložili malo dek in povštrov in je imel svojo posteljico. Prenosno smo pa koristno uporabili pred prikolico, kjer smo mu naložili igrač in se je lepo špilal, da smo mi lahko skuhali južnico user posted image

clock-img

01.05.2008, 19:14

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Mi smo tudi zadenfali s kovtri in povštri, poleg tega pa smo imeli tudi tisto prenosno ograjco za na posteljo in je bil miruser posted image

clock-img

01.05.2008, 20:28

clock-img

jooly

pencil-img

932

V našo gre. Sicer na knap, ampak gre. Mislim pa da niso vse istih dimenzij.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

clock-img

01.05.2008, 21:20

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Mi imamo Adrio 5,20 metrov dolgo, za 5 oseb, to je kar precej velika prikolica, pa niti pod razno ne bi šla posteljica v tisti prehod.

A imate gužvo? Ker drugače lahko otrok spi poled tebe. Jaz sem ga imela poleg sebe na 4-krat prepognjeni spalki, taki, bolj zbiti, ker sem se bala, da ga ne bi poležala. Da je bil malo "na višjem nivoju". Sicer sem imela pa planirano, da ga bom dala v košaro od vozička, ampak se mi je potem tako bolj praktično zdelo.

clock-img

02.05.2008, 23:02

clock-img

fraa

pencil-img

19

hvala za vaše odgovore. no naslednji teden dobimo prikolico pa bom poskusila, če ne, pa bom našega malčka dala v spalno vrečo da mi ne pobegne user posted image

clock-img

05.05.2008, 12:05

clock-img

lonja

pencil-img

2169

naša prkolca je za štiri osebe, pa smo posteljico ful na knap noter zbasali. Je blo potem tolk malo prostora, da tudi mimo nisi mogel. Tako da je user posted image potem spala izven posteljice, sam mal smo jo zagradili, da ni dol padla.

clock-img

05.05.2008, 12:20

clock-img

oka

pencil-img

1773

V našo prikolico (2+2) posteljice niti pod razno ne spravim, zato imam posteljico postavljeno v baldahinu. Madam zvečer lepo zaspi v baldahinu in ko grem spat, jo prestavim k sebi v posteljo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem