cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

preiskave po ss?

clock-img

28.02.2010, 14:10

clock-img

Anonimen

Za sabo imam ze 2 ss,sem obupana!G mi je z uz pregledala,ce imam pregrado,te baje nimam,KAJ VEC PA NE!vprasala sem ce grem se na kaksno preiskavo pa pravi,da ne!bOJIM SE,da bi imela se en ss,zato sprasujem :so vas se kam napotile g ali ste res kar tako srecno donosile ?se zahvaljujem za odgovore

clock-img

28.02.2010, 15:11

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Žal je tako, da te na nadaljne preiskave pošljejo šele po 3 ss. Z UZ preiskavo pa ni nujno da se pregrada tudi vidi, čeprav obstaja. 

clock-img

28.02.2010, 22:24

clock-img

n€na

pencil-img

2862

jaz sem imela dva zaporedna ss-ja, naredila mi je tudi UZ in ni videla nič, nobene pregrade...povedala je tudi da UZ ni 100% in da lahko na pregledu v bolnici več vidijo pa me je naročila v bolnico na pregled.....da vidijo,  ali imam slučajno pregrado, ali pa nepravilno oblikovano maternico...če imam nepravilno obliko maternice  mi bodo kar med pregledom naredili poseg in bom nekaj časa morala počivati...rekla mi je tudi, da če bom imela še en ss potem gre na preiskave tudi moj partner...
res ne vem zakaj te ne pošlje na dodatne preiskave...Srečno!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem