cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prehrana v nosečnosti

clock-img

16.05.2007, 22:33

clock-img

p&b

pencil-img

747

Mene pa zanima ali lahko v nosečnosti jem tudi kakšne pekoče stvari,naprimer sedaj ko postaja toplo si spečeš kaj na žaru,pa paše zraven mlada čebula in podobne stvari(sem pa v 16 tednu)?

Hvala in lep večer!

clock-img

16.05.2007, 23:01

clock-img

eya

pencil-img

4615

Lahko, v mejah normale.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

16.05.2007, 23:17

clock-img

Slončica

pencil-img

576

MNed nosečnostjo mi je pasala sama mehiška hrana,vse čimbolj pikantno..sma šla na pici in sem naročila hudičevo,zmazala sem jo 3/4 ostalo pa jo je mislu mojuser posted image ,sam je ni mogu niti dol pogoltn tok se mu je iz ušes kadilo.Pa Mc Donalds je bil na sporedu saj 1 na teden.Jej kar ti paše,veliko pij,najboljš navadne vode pa upaj da ne bo tete zgage.
Pa lepo nosečnost ti želim

clock-img

16.05.2007, 23:22

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: p&b

Mene pa zanima ali lahko v nosečnosti jem tudi kakšne pekoče stvari,naprimer sedaj ko postaja toplo si spečeš kaj na žaru,pa paše zraven mlada čebula in podobne stvari(sem pa v 16 tednu)?

Hvala in lep večer!

Lahko, brez problema. Problematično postane takrat, če te fejst zgaga peče.

Ma, jaz sem jedla vseeeeeee, pa še večuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

17.05.2007, 06:19

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Seveda lahko, če te po takšni hrani nič ne matra in ti paše kar daj.. Jaz sem se ravno včeraj najedla mlade čebule (ne bi o zadahu kasneje, me je moj mož skoraj ven poslal, ker čebule, česna in podobnih stvari videt ne more)user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem