cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prehrana po porodu

clock-img

20.08.2013, 10:26

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Mogoče je bila ta tema že n-krat predelana, vendar me zanima kaj lahko zamrznem pred porodom, da si olajšam poporodno obdobje?Ste si ve kaj pripravljale v naprej?se lahko špinačo in blitvo zamrzne.Baje je ni zdravo pogrevat.Kako je s tem?

clock-img

20.08.2013, 12:12

clock-img

jaz_sem_jaz

pencil-img

177

Jaz nisem nič zamrznila, sem si pa naredila večji nakup, da mi ni bilo treba takoj v trgovino. Fino je, če si boš zamrnila kak kruh, meso, zelenjavo... Odvisno, kar jeste.

clock-img

20.08.2013, 15:12

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

http://www.gurman.eu/leksikon.php?S=7&Article=208
Tu piše kako se pravilno zamrzni. ostalo pa po pameti, jaz si nisem nič vnaprej kuhala, saj me je razvajala mama. Sigurno pa je fino, če imaš v zamrzovalniku stvari, ki ti olajšajo vsakodnevno kuho.

clock-img

24.08.2013, 16:46

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala.

clock-img

25.08.2013, 07:21

clock-img

stračatela

pencil-img

71

jaz imam zamrznjeno blitvo,na kocke narezano bučo za juho,filane paprike,zelene bučke za rižoto,slivove cmoke,svaljke,
vloženo imam tudi papriko in paradižnik za sataraš,pa še bi sa kaj našlo..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem