cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prehlajena mačka!?

clock-img

06.05.2006, 09:00

clock-img

urši*

pencil-img

1037

Naša user posted image  je čist brez glasu, sploh ne more mjavkat, pa kr neki je slabe volje, pa dans je kašljala pa nosek ji piska!Sej vem , da se smešno sliši...
Ne vem a se je prehladila zdej , ko je bil dež, ker gre tud mal ven, al pa je glas zgubla zato , ker se je preveč drla na mačkone, zdej , ko so se gonli!?!
Kak nasvet?!

en user posted image  pozdrav

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

clock-img

06.05.2006, 22:31

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Naš mačkon je imel dvakrat angino in je bil potem na antibiotikih. Najbolj, da jo pelješ k veterinarju, ker on bo edini lahko presodil, če je kaj resnega. Našemu je prav teklo iz nosu. Mi smo vedno preverjali, če ima moker nosek, se mi zdi, da je to eden od znakov za vročino user posted image . To se pravi moker in mrzel nosek je dober znak.

Srečno!

clock-img

14.11.2011, 12:58

clock-img

Zlata verižica

pencil-img

6

Jah, boš morala v kakšno veterinarsko ambulanto. Pri Trstenjak Zajc je naša mačka tudi dobila antibiotike. Pa je bila potem vredu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem