cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prehlad ali gripa

clock-img

26.01.2005, 20:28

clock-img

aljaž-blaž

pencil-img

88

lep pozdrav zanima me a je katera prebolela gripo ali prehlad kaj lahko vzamem proti prehladu, ker sem namreč v 20. tednu nosečnosti kako je z povišano telesno temperaturo. Doma imamo namreč 6. letnega sina ki preboleva vnetje zgornjih dihal lep pozdrav...

clock-img

26.01.2005, 20:55

clock-img

NINA78

pencil-img

87

Pozdravljena. Mislim, da v 20. tednu ni več nevarnosti ob prehladu ali gripi. Najboljši je počitek, veliko čaja, medu ... Jaz sama sem se poslužila takrat tega, ampak bilo je v cca. 8 tednu nosečnosti in otročka sem žal izgubila (ne vem kaj je bil temu razlog, morda tudi temperatura - kaj pa vem). Ampak kasneje (po 3 mesecu) pa baje ni nevarnosti. Menda se lahko vzame tudi lekadol. Najbolje je vprašat v lekarni.
Lep pozdrav in čim manj prehladov. Merry. :)

clock-img

27.01.2005, 18:46

clock-img

Anonimen

jaz sem bila oz sem se malo prehlajena(noseca sem 22t4d:duda::love:)pa nisem htela jemat zdravil...za grlo sem kupla hals bombone in so bili super.sem dosti lazje dihala, niti grlo me ni bolelo.
povecala sem edino vitamincke:bravo:
vrocine pa nisem imela tak, da ti ne vem svetovat:zmeden2:vem da lahko vzemes najvec 3 lekadole na dan(vendar ce je res potrebno);)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem