cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pregled pri G pred 1. M?

clock-img

09.07.2009, 16:17

clock-img

bučka.

pencil-img

33

živjo!
zanima me nekaj: 16.6. sem imela ss in čiščenje po 10. tednu nosečnosti. pri ginekologinji sem naročena 17.7. Ko me je naročila je samo rekla, da če bo takrat M naj pa pokličem, da me naroči na drug termin. kaj pa če takrat M še sploh ne bom imela? naj vseeno grem? vidim, da je večinoma 1. M kasneje, kot pa po 4.tednih. ali  naredi pregled pred M tudi? lp

clock-img

09.07.2009, 17:11

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Seveda, jaz sem imela pregled 4 tedne po abraziji, M pa sem dobila 6 tednov po abraziji.

clock-img

09.07.2009, 18:56

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

verjetno je bilo mišljeno samo to, da ne boš hodila medtem ko imaš menstruacijo.

clock-img

10.07.2009, 08:06

clock-img

bučka.

pencil-img

33

kakšen pregled pa naredi po ss?

clock-img

11.07.2009, 22:55

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

pregleda vaginalno in nardi UZ, da vidi če vse štima.

clock-img

12.07.2009, 17:35

clock-img

bučka.

pencil-img

33

če ima še enega, ali je š prvi pregled pred M - imaš potem po M še enega, ali je to vse? kolikor sem jaz razumela naj bi se imel pregled po M. 

clock-img

12.07.2009, 17:40

clock-img

bučka.

pencil-img

33

tiskarski škrat je naredil zgornji post totalno nerazumljivuser posted image . upam, da bo tole boljše:

če je prvi  pregled pred M - imaš potem po M še enega, ali je to vse? kolikor sem jaz razumela naj bi se imel pregled po prvi M.

clock-img

13.07.2009, 21:31

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Pregled imaš samo eden, ni odvisen od tega, ali si M že imela ali ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem