cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pregled pred vstopom v šolo

clock-img

15.02.2011, 15:29

clock-img

0509d

pencil-img

42

Zanima me kako zgleda pregled pred vstopom v šolo? Mi smo imeli sistematski pri 5- tih letih januarja ampak so mi povedali, da bomo pred šolo imeli še enega, ki ga opravi šolski zdravnik.

Hvala.

clock-img

15.02.2011, 15:52

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

To je povsem običajen zdravniški pregled, teža, višina, vid, laboratorij pa take stvari in pa cepljenje. 

clock-img

15.02.2011, 16:03

clock-img

0509d

pencil-img

42

A jih tudi kaj sprašujejo kot pri sistematskem? Sicer se mi zdi pa to malo mimo...saj smo bili dober mesec nazaj tam..in so jo zmerili, stehtali,...

clock-img

15.02.2011, 17:23

clock-img

Precious

pencil-img

524

Seveda da boste imeli še enega.Otroka je treba cepituser posted image

clock-img

15.02.2011, 18:48

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Ja bo treba kar it, saj je cepljenje pred vstopom v šolo, tko da...
No mi pa sistematke pri petih letih sploh nismo imeli, so nam rekli, da bo vse opravljeno pri pregledu za šolo.

clock-img

15.02.2011, 19:23

clock-img

TamiRami

pencil-img

53

Oj! A se katera spozna na to, kako je če odkloniš cepljenje pred vstopom v šolo? Mi smo namreč proti cepljenju, ker predobro poznamo ozadje in interese farmacije.

clock-img

17.02.2011, 21:12

clock-img

Bastis

pencil-img

24

IZVIRNO SPOROČILO: TamiRami

Oj! A se katera spozna na to, kako je če odkloniš cepljenje pred vstopom v šolo? Mi smo namreč proti cepljenju, ker predobro poznamo ozadje in interese farmacije.

Isto kot če bi odklonila prvo cepljenje. Kot dojenčka pa si otroka cepila?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem