O neeeee ma jaz sem ze koncala pect letos no. Imam tja v 8 vrst piskotov, koliko kg jih je pa ne vem, precej. Te prve z nutelo sem vidla sedaj in bom ocitno delala se te.
Tko, jaz imam Bosch MUM in delam testo za piskote vse tam notri, delam pa testo vedno z dvo ali trikratno maso, more bit pol vedno nujno pokrita posoda, da ne gre vse ven. Moj Multipraktik ni za neko mega kolicino, pravzaprav niti ne vem za kolk, ampak meni vedno vse fajn naredi.
Nisem prav pogledla kolicine moke za te piskote, sam jaz na enkrat vseeno ne bi dala 2 kg, ker pol to izrezovat. Vidim, da das testo v hladilnik, verjetn je neki tacga k linske oci in tiste jaz delam z dvojno maso, sicer ne dam v hladilnik, se pa masa zna trgat, ko valjas in jaz morem k z vato delat. Imam pa recept samo z rumenjakom, nic beljaka in mislim, da so tud zato bolj krhki.
Pa prave piskote ne delaj z margarino, me kar srce boli, ko preberem margarina v temi o piskotih.
Spravis pa v skatle/ doze tiste plehaste, lahko plasticne, jaz sem tud v stekleno dala letos, imam vse druge polne. Mores imet zaprto skatlo in na hladnem. Jaz v hladilnik ne dam, niti se nisem slisala, da kdo da piskote v hladilnik.
Fajn peci, sej to je full fajn, bozicne piskotke pect.