cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prednovoletna zabava

clock-img

24.11.2011, 22:17

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Naša skupina iz vrtca bi rada šla v začetku decembra na prednovoletno zabavo: otroci (2,5-3 leta), starši in vzgojiteljici. Iščemo lokacijo, oz. program, kjer bi otroke animirali za cca urico, starši bi pa lahko tačas poklepetali, kaj popili in se malo bolj spoznali. Ima kdo kakšno idejo kam bi lahko šli, oz. kaj počeli?

clock-img

25.11.2011, 07:41

clock-img

Anonimen

Plesna šola Katarine Venturini ponuja eno fletno animirano zabavo ... sicer za RD, samo pomoje je to tanajmanjši problem "predelat" ... je pa programa tam okoli 2-2,5h, starši pa lahko počakajo nadstropje nižje v kafiču.

clock-img

25.11.2011, 08:38

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

a nima igralnica v mother care (BTC) nekaj podobnega (najem za 2 uri in zabavo)?

clock-img

25.11.2011, 08:45

clock-img

Anonimen

V mother care samo prostor plačaš pa starši imajo kafe iz avtomata zastonj. Animacije ni.

clock-img

25.11.2011, 09:03

clock-img

benika

pencil-img

7793

Pri nas v športnem centru (pa ni reklama, ker športni center ni moj) lahko najamete telovadnico, starši pa v sosednjem prostoru lahko pijete in klepetate. Lahko pa vzamete RD paket (petek, sobota lai nedelja), pa vam animator zabava otroke, vi pa se spoznavate.

clock-img

25.11.2011, 09:28

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Če si iz Lj, ponuja tudi ŠD Gib nekaj možnosti. Moja hčerka bo tam praznovala RD in je animacija, pogostitev, vse skupaj traja 2,5 ure, starši pa lahko počakajo spodaj v kafiču.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 25.11.2011 9:30:28 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem