cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prežzvnina-prosim za pomoč

clock-img

07.11.2005, 12:47

clock-img

Vanček*

pencil-img

219

pozdravljene..

potrebovala bi pomoč, in sicer rada bi da mi pomagate pri sestavi sporazumnega sklepa za preživnino otroka, ki jo oddaš poleg formularjev na sodišču. Kolegica mi je rekla naj napišem kar na računalnik sporazum o preživnini naj skalkuliram stroške in jih pripišem npr. (str. bivanja, str. hrane, obutve,oblačil, vzgoje,varstvo, vrtec, šola...), kak si bom sedaj nastavila tako bo. Kasneje je težje kaj popravljat ali dokazovat. In določit moram tudi znesek, datum in račun kam naj nakazuje...
Ima mogoče katera kakšen osnutek takega dopisa ali zna katera to napisat , da bi lahko jaz to uporabila...

Že naprej se vam zahvaljujem in pozdravljam...

LP Vančo

* če moreš ... pomagaj ...
če ne... pa pusti ljudi pri miru *

clock-img

07.11.2005, 18:51

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

tule je en link, mogoče boš našla kaj koristnega http://www.informiran.si/index.aspx

lp

clock-img

01.12.2005, 00:53

clock-img

jupiter

pencil-img

175

Oj Vančo, sem tudi ravno s tem ukvarjam. Tvoje sporočilo je že kar nekaj staro, pa me zanima kako si potem rešila stvar?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem