cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

preživetje mucka

clock-img

09.08.2008, 23:39

clock-img

malecka

pencil-img

1665

No imam problem, na našem skednju je mačka zlegla mlade in izginila......"lahko jo je tudi povozilo" No v glavnem en mucek je ostal , star je kake dva tednauser posted image .
Sicer smo ga z šprico nafilali "navadno alpsko mleko" in zgledal je kar zadovoljen. Dali smo ga na toplo, ali mislite, da bo preživel in kaj naj mu še dam med mleko da bi bil močnejšiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 10.8.2008 10:13:20 >

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

09.08.2008, 23:54

clock-img

Anonimen

V zivalskih trgovinah prodajajo adaptirano mleko za muce. 

clock-img

10.08.2008, 10:31

clock-img

jolly123

pencil-img

2465

Kravje mleko za majhne mucke ni primerno, ker dobijo drisko. Kupite lahko kozje mleko, ki ga mešate s sladko smetano v razmerju 1:2 ali pa dobite pri veterinarju prilagojeno mleko za mucke. 

clock-img

10.08.2008, 13:20

clock-img

mini11

pencil-img

50

Majhni mucki ne smejo piti čistega mleka. Tudi mi smo imeli podobno situacijo, samo da je pri nas mama mucke zavrgla. Je bila prisotna a jih ni hranila. Tako da ti priporočam, da mucka hranite po flaški večkrat na dan po malo in sicer najboljše je kar navadno mleko samo zelo, zelo razredčeno (v nasprotnem primeru to škodi želodčku). Torej mi smo recimo na 1dcl dali še najmanj 3 krat toliko vode. In ja, mucki lahko tako preživijo.

clock-img

10.08.2008, 13:51

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Jaz bi šla v kakšno trgovino, pa vprašala kaj lahko kupim.

Drugače pa, upam da bo vse OK!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

10.08.2008, 17:55

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Kupi v trgovini za živali mleko v prašku za muce in ga hrani večkrat na dan, ni druge.  

clock-img

10.08.2008, 21:31

clock-img

nixie

pencil-img

42

jaz imam enako situacijo, mi smo pred enim tednom našli mucka kake 2 tedna starega. kupila sem mleko v prahu(6eur) in mu ga dajem vsake 3 ure po injekciji. zaenkrat je še živ, edino trebuh ima kot žoga. je pa problem, ker taki mucki ne znajo sami kakat in jim moraš trebušček masirat in po ritki nežno brisat z mokro vato, da gre. je kar obveza vendar jaz upam, da nam uspe.
srečno!

clock-img

10.08.2008, 21:39

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Žal je naš muc poginil ob šestih se je začel hladiti in sem si kar mislila, da bo nekaj takega. Žal....user posted image

Pa tako smo upali                                              
user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

11.08.2008, 14:02

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bogi mucek..naj počiva v miru user posted image

clock-img

14.08.2008, 20:20

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

user posted image user posted image user posted image božčekuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

19.08.2008, 19:28

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bogi. Naj počiva v miru.user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem