cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prazni GV

clock-img

18.11.2006, 19:20

clock-img

Natkica

pencil-img

2

Za seboj imam 6 neusp ICS post. v Postojni,vedno je prišlo do ET-ja, a do vgnezditve ne,14,9 pa sem imela 7 ICS post., vstavili so mi dva zarodka,oba sta se vgnezdila , a plodkov in srčka ni bilo.Za seboj imam vse možne preiskave,z menoj naj bi bilo vse vredu....Strah me je kaj bo naslednjič-bo samo GV,bo plodek....user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2006, 21:03

clock-img

alfa

pencil-img

153

Pravijo, da upanje umre zadnje. Ja, lahko je to reči nekomu, ki se mu kaj takega ne dogaja.... ne vem, drži se.
Kaj drugega kot, da probaš biti čimbolj sproščena in pozitivno naravnava ti itak ne znam svetovati, meni je pomagalo, vendar sem se soočala z čisto drugimi težavami.
Želim, da bi ti naslednjič uspelo.
Lep pozdrav

clock-img

19.11.2006, 00:27

clock-img

Jacqueline

pencil-img

532

Natkica upam, da vama uspe!!! Drži se!!! user posted image user posted image user posted image  pa ne obupat!!!

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

clock-img

19.11.2006, 15:03

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

......user posted image ......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem