cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pravljice o pticah

clock-img

18.01.2009, 17:51

clock-img

piikica

pencil-img

20

Ali mogoče poznate kakšne pravljice o pticah?V vrtcu bomo govorili in spoznavali ptice pozimi in zbiram ideje!

clock-img

18.01.2009, 19:09

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Veliko je  basni.
Pravljice: Sinji ptič, Grdi raček, Divji labodi (Andersen), Slavček in cesar ...

clock-img

18.01.2009, 20:15

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

upam da ni reklama, ampak mogoče ti bo pomagalo - v knjižnici sem videla revijo Trobentica in glavna tema v tej reviji je namenjena pticam pozimi...
sicer pa se tudi v nasem vrtcu od  tamalega ukvarjajo s pticami...nabavili so pticje hisice in zdaj jih hodijo hranit tja... 

clock-img

22.01.2009, 22:23

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Svetlana Makarovič: Razvajeni vrabček, razne basni, v katerih nastopajo tudi ptice, Ptičje leto

clock-img

23.01.2009, 06:54

clock-img

simonamaja

pencil-img

45

Knjiga z naslovom Gostišče pri ptičji hišici
Knjiga prav govori o pticah pozimi in njihovem iskanju hrane, sestavi jedilnika, skrbi za njih,... Smo jo z učenci brali v 1 razredu in so bili navdušeni.

clock-img

26.01.2009, 19:09

clock-img

piikica

pencil-img

20

o kar nekaj idej, ki jih bom lahko uporabila!Hvala vsem user posted image

clock-img

31.01.2009, 22:52

clock-img

notranjka

pencil-img

26

tudi mi smo se ta dva tedna pogovarjali o pticah, pravljic je res malo, poznam Najbogatejši vrabec, pesmic smo se pa kar nekaj naučuli

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem